Μαύρος Γάτος

Μεγάλη ασφαλιστική εταιρεία….με αγάπη για τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές δεν πληρώνει τα συμφωνηθέντα bonus!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Η ιστορία είναι άκρως αληθινή. Επιβεβαιωμένη, με στοιχεία τα οποία θα σταλούν την επόμενη εβδομάδα στην Τράπεζα της Ελλάδος.

Συνάδελφος διαμεσολαβητής από την περιοχή της Θεσσαλονίκης ανέμενε να λάβει τα ετήσια bonus παραγωγής. Τα bonus παραγωγής που εμφανίζονταν ώς είθισται στην πλατφόρμα της εταιρείας. Η μεταφορά δεν έγινε και θεωρώντας πως θα έχει γίνει κάποιο λάθος ή παράλειψη, επικοινώνησε με τον Περιφερειακό Διευθυντή του υποκαταστήματος στη Θεσσαλονίκη ο οποίος του είπε πως «έχει γίνει κάποιο λάθος και δεν τα δικαιούται»!

Προσέξτε: τη στιγμή που τα bunus εμφανίζονταν κανονικότατα στην πλατφόρμα!

Ο συνάδελφος το έψαξε περισσότερο και αποφάσισε να απευθυνθεί με επιστολή στον CEO και μέτοχο της εταιρείας. Και ενώ θα περιμέναμε ο εν λόγω κύριος να λύσει το θέμα με συνοπτικές διαδικασίες δεδομένου ότι επρόκειτο για λάθος, απάντησε αρνητικά στην απόδοση των προμηθειών!

Εδώ να πούμε, πως ο εν λόγω CEO της συγκεκριμένης ασφαλιστικής είναι ιδιαίτερα αγαπητός στους ασφαλιστές και συνεργάτες και «το παίζει» ‘οι ασφαλιστές η δύναμή μας’

Αλλα προφανώς η δύναμή του είναι οι ασφαλιστές εκτός αν πρέπει να τους πληρώσουμε αυτά που τους υποσχεθήκαμε και δικαιούνται!!

Μας φάνηκε λίγο περίεργο το όλο θέμα και έτσι για να επιβεβαιώσουμε τα ανωτέρω, ζητήσαμε χαρτιά, στοιχεία δηλαδή που να αποδεικνύουν τα όσα σας προαναφέραμε. Και δυστυχώς αποδείχθηκαν όλα!

Το λυπηρό βέβαια είναι πως σε αυτό όλο εμπλέκεται γνωστός περιφερειακός διευθυντής της εταιρείας εδώ στη Θεσσαλονίκη. Τα ονόματα στη διάθεση του μαύρου γατούλη.

Ο συνάδελφος που «την πάτησε» από την μεγάλη ασφαλιστική εταιρεία που έχει «σημαία» τους ασφαλιστές μας προσκόμισε στοιχεία τα οποία από την πλευρά μας θα τα κοινοποιήσουμε εκεί που πρέπει και μόλις έχουμε την οριστική επιβεβαίωση θα τα αναρτήσουμε και στον mavrosgatos.gr

 

Πολύ προσοχή στις εταιρείες που επιλέγουμε να συνεργαστούμε……και ακόμη περισσότερο με την συγκεκριμένη που άλλο φαίνεται και άλλο είναι!

Αξίζει να αναφέρουμε πως για την εν λόγω ασφαλιστική εταιρεία…..έχουμε ακούσει πολλά κατά καιρούς, με πολλές περιπτώσεις να οδηγούνται στα δικαστήρια.

 

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο