Μερικά σημαντικά ερωτήματα για την υπόθεση ΣΧΗΜΑ – ΠΛΑΚΙΔΗΣ……

Facebook
Twitter
LinkedIn
Καθώς οι εκλογές των επιμελητηρίων ανά τη χώρα πλησιάζουν πληροφορούμαστε πως μία νέα παράταξη ετοιμάζεται να ανακοινωθεί.

Αντιγράφουμε από το nextdeal.gr και την καθιερωμένη στήλη του εκδότη Ευάγγελου Σπύρου οπου και αναφέρεται στην υπόθεση ΠΛΑΚΙΔΗ και τις συχνές επώνυμες καταγγελίες των ΒΑΒΥΛΟΥΣΑΚΗ & ΚΡΕΜΜΥΔΑ.

Εμένα ο Βασίλης Βαβυλουσάκης με προβληματίζει. Τι είπε στην ΔΕΙΑ και στους αρμοδίους της Τραπέζης Ελλάδος; Τι θα κάνει η ΔΕΙΑ εάν είπε ονόματα; Φυσάω και το γιαούρτι! Κάτι δεν μου κάθεται καλά με την υπόθεση ΣΧΗΜΑ και τα ονόματα όσων εμπλέκονται και όσων συνεργάστηκαν μαζί του. 18 εκατ. χρωστούσε το ΣΧΗΜΑ στον όμιλο ΑΣΠΙΣ όταν έκλεισε ο όμιλος και σήμερα οφείλει γύρω στα 7 εκατ., αλλά χρήματα από το 7 στο 18 ελάχιστα μπήκαν στην ΑΣΠΙΔΑ. Τι έγινε; Ποιοι διέγραψαν χρέη; Με τι ονόματα συναλλάσσονται οι συνεργάτες του ΣΧΗΜΑΤΟΣ σήμερα; Και δεν είναι λίγοι, είναι κάπου στα 200 ονόματα, που χρώσταγαν στον Πλακίδη (ΣΧΗΜΑ) και αυτός τα χρώσταγε στην ΑΣΠΙΔΑ. Οι ασφαλιστικές εταιρείες πως συναλλάσσονται με αυτούς τους «ματωμένους» κωδικούς και τα αμαρτωλά χρήματά τους; Μήπως με άλλα ονόματα (γυναίκες, παιδιά, συγγενείς) τα ίδια πρόσωπα τριγυρνούν ανάμεσά μας στην «υγεία των κορόιδων πελατών που έχασαν τα λεφτουδάκια τους, πλήρωσαν ασφάλιστρα αλλά οι πολυαγαπημένοι ασφαλιστές τους δεν τα κατέθεσαν»; Μήπως κάποιοι συνδικαλιστές γνωρίζουν να μας πουν κάτι παραπάνω; Μήπως κάποιοι κατάφεραν να κοροϊδέψουν τα επιμελητήρια και να εργάζονται σήμερα με νέες άδειες; Ποιος ελέγχει τη νομιμότητα; Κατά καιρούς ο Νεοπτόλεμος Κρεμμύδας (μέλος ΔΣ και αυτός στο ΣΧΗΜΑ) στο fb κάνει αναφορές περίεργες. Γιατί δε διαψεύδονται; Και αυτού του χρωστάνε περί τις 20.000 ευρώ. Τι ρόλο έπαιξαν τα μέλη του ΔΣ του 2009 Πλακίδης, Χριστιανός, Παπανδρέου, Αίσωπος και Μαυριδοπούλου; Γιατί άλλαξε ο Πλακίδης το ΔΣ; Ποιοι καταδικάστηκαν και σε ποιους απαγορεύτηκε έξοδος από την Ελλάδα; Και σήμερα ποιες εταιρείες συνεργάζονται με αυτούς; Μήπως η ΔΕΙΑ πρέπει να στείλει κάποια ενημέρωση έστω μυστική στις ασφαλιστικές εταιρείες και να απαιτήσει μη συνεργασία με καταδικασμένα πρόσωπα και να κατάσχει χρήματα εις χείρας τρίτων για λογαριασμό της ΑΣΠΙΔΟΣ; Μετά από όλα αυτά πιθανόν να φανεί και η καλή προσφορά του Βαβυλουσάκη, για τον οποίο να σημειώσουμε ότι ουδέποτε καταδικάστηκε και εξαιτίας όλων των παραπάνω παραιτήθηκε. Κάποτε πρέπει αυτό το κουβάρι να το ξεμπλέξουμε και ο πρόεδρος της ΔΕΙΑ είναι καιρός και ευκαιρία να δράσει, επειδή πιθανόν να ξέρει περισσότερα με την τωρινή του ιδιότητα αλλά και με την συνεργασία του από τη θέση της International Life & ΕΘΝΙΚΗΣ (που καρπώθηκε πολλά επί Δούκα Παλαιολόγου από το κλείσιμο ΑΣΠΙΣ). Πλησιάζει η 21 Σεπτεμβρίου, ημέρα κλεισίματος Ομίλου ΑΣΠΙΣ και στην επέτειο μπορεί να μας κάνει ανακοινώσεις.

Πηγή κειμένου: nextdeal.gr

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο