Μαύρος Γάτος

Μη χάσετε την εκπομπή “Ανάλυσέ το” σήμερα στις 18:00 στο insuranceforum web tv! Ζημιές από πυρκαγιά σε πολυκατοικία ως συνεπεία εμπρησμού ακινητοποιημένου επί του οδοστρώματος και ανασφάλιστου οχήματος

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ανάλυσέ το! Το insuranceforum web tv ανανεώνεται και εντάσσει στο πρόγραμμά του τη νέα εκπομπή «Aνάλυσέ το», με παρουσιαστή τον κ. Χρύσανθο Νικολάκο, Μεσίτη Ασφαλίσεων-Πραγματογνώμονα Μηχανικό της Prooptiki Insurance Brokers!

Το «Aνάλυσέ το» είναι μια εκπομπή κατά τη διάρκεια της οποίας αναλύουμε και διερευνούμε περιπτώσεις ασφαλιστικών ζημιών, προ-ασφαλιστικών ελέγχων κλπ. Σε κάθε εκπομπή ο Χρύσανθος Νικολάκος μας παρουσιάζει πραγματικές περιπτώσεις ζημιών και προ-ασφαλιστικών ελέγχων, καθώς και το πώς αντιμετωπίστηκαν από όλη την αλυσίδα των εμπλεκομένων μερών (πελάτης, ασφαλιστικός διαμεσολαβητής, πραγματογνώμονας, ασφαλιστική εταιρεία).

Στην εκπομπή της Δευτέρας θα αναλύσουμε την περίπτωση ζημιών από πυρκαγιά σε πολυκατοικία ως συνεπεία εμπρησμού ακινητοποιημένου επί του οδοστρώματος και ανασφάλιστου οχήματος.

Το έτος 2019 στη Αθήνα ξέσπασε πυρκαγιά συνεπεία εμπρησμού σε ακινητοποιημένο ΙΧΕ όχημα, μάρκας VW το οποίο άνηκε σε δύο ιδιοκτήτες σε ποσοστό 50% έκαστος εξ’ αδιαιρέτου. Το παραπάνω όχημα ήταν σταθμευμένο επι του οδοστρώματος και έμπροσθεν της εισόδου πολυκατοικίας, χωρίς μπαταρία και ανασφάλιστο όπως προέκυψε αφενός από τις Αρχές αφετέρου από τους σχετικούς μάρτυρες, εξαιτίας σοβαρής μηχανικής βλάβης, για συνεχές χρονικό διάστημα 35 ημερών περίπου.

Σύμφωνα με τις Αρχές, αιτία της πυρκαγιάς ήταν η χρήση φλόγας στο χώρο των επιβατών, από άγνωστο δράστη, ο οποίος προηγουμένως περιέλουσε το όχημα με εύφλεκτο υγρό. Εξαιτίας της πυρκαγιάς προκλήθηκαν ζημίες από επίμονη ρύπανση αιθάλης στη κύρια όψη παρακείμενης πολυκατοικίας, θραύση υαλοπίνακα της κύριας εισόδου της, ζημία στις εξωτερικές ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις της καθώς και ζημίες σε τέσσερα εξωτερικά και εσωτερικά κουφώματα αλουμινίου, των δύο αντιδιαμετρικών, της κυρίας εισόδου, διαμερισμάτων που βρίσκονται στον ημιώροφο. Οι ζημίες αποτιμήθηκαν συνολικά στο ποσό των 20.000€.

Αν σας συνέβαινε να δώσετε συμβουλή επί αμοιβής για τη παραπάνω περίπτωση, ποια συμβουλή θα δίνατε;

Παράλληλα με τη παρουσίαση των θεμάτων, ο κ. Νικολάκος απαντά σε ερωτήματα τηλεθεατών και θα δίνει λύσεις σε θέματα που προκύπτουν στην καθημερινότητα των επαγγελματιών.

Μη διστάσετε να μας στείλετε και τα δικά σας θέματα, προκειμένου αυτά να συζητηθούν και να αναλυθούν κατά τη διάρκεια της εκπομπής μας.

Η εκπομπή «Aνάλυσέ το» μεταδίδεται από το insuranceforum web tv, από τη σελίδα μας στο Facebook καθώς και από το κανάλι της Insurance Innovation στο Youtube κάθε δεύτερη Δευτέρα στις 18:00!

Ανάλυσέ το! Δευτέρα 9 Μαΐου στις 18:00 στο insuranceforum web tv

 

Χ ρ ύ σ α ν θ ο ς  Ν ι κ ο λ ά κ ο ς

Πιστοποιημένος Μεσίτης Ασφαλίσεων & Αντασφαλίσεων – Διαχειριστής  Κινδύνων Ασφαλίσεων (E.E.A.-Υπ. Αν.)

Πιστοποίηση Επαγγελματικών Γνώσεων Επενδυτικών Προϊόντων βασιζόμενων σε Ασφάλιση (Τ.τ.Ε. 400020195)

Πτυχιούχος Πολιτικός Μηχανικός Π.Δ.Ε.-Τ.Ε  (Α.Ε.Ι. Πειραιά Τ.Τ.)

Ελεγκτής Δόμησης (Υ.Π.Ε.Κ.Α. 3517)

Τεχνικός Ασφαλείας (Σ.ΕΠ.Ε. – Υ.Π.Α.Κ.Π.) – Μέλος Συνδέσμου Τεχνικών Ασφαλείας Ελλάδος (Ε.Σ.Τ.Α.Ε. 2380)

Πιστοποιημένος Ενεργειακός Επιθεωρητής Γ΄Τάξης (Υ.Π.Ε.Κ.Α.)

Ενεργειακός Ελεγκτής Α΄Τάξης (Υ.Π.Ε.Κ.Α.)

Πιστοποιημένος Εκτιμητής Αξιών Ακινήτων- Τακτικό Μέλος Συλλόγου Εκτιμητών Ελλάδος (Σ.ΕΚ.Ε.)-(A.VA.G.)

Πιστοποιημένος Εκτιμητής Αξιών Ακινήτων- Τακτικό Μέλος Ελληνικού Ινστιτούτου Εκτιμητικής (Ε.ΛΙ.Ε.)-(H.V.I.)

Δικαστικός Πραγματογνώμων Κτηρίων – Αξιών Ακινήτων – Εργ. Ατυχημάτων – Τροχαίων – Πυρασφάλειας (Δικαστ. Αθηνών-Πειραιά)

Εκπαιδευτής προγραμμάτων στο Ε.Κ.Π.Α. – Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ.

Εκπαιδευτής προγραμμάτων στο Π.Α.Δ.Α. – Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ.

Πιστοποιημένος Εκπαιδευτής Ενηλίκων  (Υπ.Παιδείας Θρησκ.Πολιτ.Αθλητ. Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.)

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

Θεσσαλονίκη: Νέα εξαγορά απο την INFOTRUST Α.Ε

Η INFOTRUST A.E ασφαλιστικό πρακτορείο, όπως ανακοίνωσε στις 31/12/24, πρωτοπόρος στον χώρο των ασφαλίσεων, επισφραγίζει την στρατηγική συνεργασία της με την HBU

Συνεδρίασε η νέα Διοικητική Επιτροπή του Ε.Ε.Θ. Πραγματοποιήθηκε η εκλογή στις επιμέρους θέσεις Διοίκησης

«Σηκώνουμε τα μανίκια και αρχίζουμε δουλειά. Ξεκινάμε επαφές και ευελπιστούμε σε συνεργασία για κοινή πλεύση με όλους τους θεσμικούς φορείς που συνδιαμορφώνουν