Μία εκλεγμένη γάτα με ύφος Ιμαλαίων που εκπροσωπεί (δυστυχώς) τις θηλυκές γάτες της πόλης!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Εκεί που ο Μαύρος Γάτος σκάλιζε στους κάδους βρήκε πεταμένη στα σκουπίδια τη φωτογραφία μιας γάτας, ντυμένης και στολισμένης σαν να βγήκε μόλις από το pet salon! Είχε ύφος γάτας Ιμαλαίων , ξέρετε από αυτές τις σαλονάτες που τρώνε μόνο φουά-γκρά και πίνουν Εβιάν. Είναι πρόεδρος λέει, και εκπροσωπεί όλες τις θηλυκές γάτες – επιχειρηματίες!

Ο Μαύρος Γάτος εντυπωσιάστηκε γιατί σκέφτηκε πως αυτή η γάτα θα πρέπει να είναι πολύ ξεχωριστή και πετυχημένη στη δουλειά της για να έχει αυτό το σπουδαίο ρόλο! Έτσι είπε να ψάξει λίγο περισσότερο για να βρει τι σπουδαίο έχει κάνει ως γυναίκα επιχειρηματίας.

Παρόλες τις προσπάθειες , δε βρήκε κάποιο «ξεχωριστό» βιογραφικό ή κάποιο ιδιαίτερο προσόν που θα της χάριζε αξιοκρατικά και δικαιωματικά αυτή τη θέση!

Στην αγορά οι άλλες γάτες και γάτοι που ρώτησε, δεν εξέφρασαν κάποια ιδιαίτερη άποψη γι’ αυτή τη γάτα. Οι περισσότεροι ούτε καν την είχαν ακούσει. Και κάποιοι που την ήξεραν, ας πούμε πως δεν μέλη κάποιου… fan club της! Κάποιες γάτες επιχειρηματίες νιαούρισαν στο Μαύρο Γάτο τη δυσαρέσκεια τους για την επιλογή της, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «για να αναλάβεις τέτοιο ρόλο το κριτήριο είναι να ανήκεις στο … παρεάκι!» .

H γάτα Πρόεδρος εντελώς τυχαία αυτές τις μέρες έβαλε όλες τις γάτες επιχειρηματίες να κάνουν τηλε – σεμινάρια με έναν γνωστό global speaker γάτο, αξιοκρατικότατα από ότι αντιλαμβάνεστε, αφού ανήκει και αυτός στο παρεάκι .Τυχαίο; Δε νομιζω. Θα ακολουθήσει νέο άρθρο του Μάυρου Γάτου για την εν λόγω ανάθεση.

Υπάρχουν πολλές γάτες , στην Αθήνα και στον κλάδο μας , με περισσότερα pedigree, με βραβεία και διακρίσεις, με μεγαλύτερα επιχειρηματικά επιτεύγματα και επιτυχίες οι οποίες αισθάνονται ότι η εν λόγω γάτα δεν θα έπρεπε να τις εκπροσωπεί.

Ο Μαύρος Γάτος αναρωτιέται γιατί αυτός ο ευαίσθητος ρόλος της γυναικείας εκπροσώπησης στην επιχειρηματικότητα δόθηκε σε αυτή τη συγκεκριμένη γάτα ; Με ποια προσόντα και ποιες ιδιαίτερες γνώσεις και επαφές θα ενισχύσει την γυναικεία επιχειρηματικότητα ; Η’ μήπως τελικά το βασικό της προσόν είναι να εξυπηρετεί στοχευμένα συμφέροντα;

Όπως λέει και μια παροιμία των σοφών γάτων στις αγέλες …

« Ηγέτης δεν είσαι όταν σου δοθεί χαριστικά ένας τίτλος ή μια θέση. Ηγέτης γίνεσαι με τις ΠΡΑΞΕΙΣ και το ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ σου ….»

Νιάου…

Μία εκλεγμένη γάτα με ύφος Ιμαλαίων που εκπροσωπεί (δυστυχώς) τις θηλυκές γάτες της πόλης! 1Μία εκλεγμένη γάτα με ύφος Ιμαλαίων που εκπροσωπεί (δυστυχώς) τις θηλυκές γάτες της πόλης! 2

Σημείωση

«Το παρόν αποτελεί προϊόν μυθοπλασίας. Τα πρόσωπα, τα ονόματα και οι καταστάσεις είναι φανταστικά και οποιαδήποτε ομοιότητα είναι συμπτωματική και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα».

Για τους Global Speakers σε Ινδία κλπ.

«This is a work of fiction. Names, characters, places and incidents either are products of the author’s imagination or are used fictitiously. Any resemblance to actual events or locales or persons, living or dead, is entirely coincidental».

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

Real Estate Business από Μεγάλο Επιμελητήριο!

Μεγάλο Επιμελητήριο της χώρας υπέγραψε για αγορά οικοπέδου αξίας 7.000.000 !! Με τα χρήματα των μελών του βεβαίως! Και αυτό συμβαίνει όταν

Μεγάλη προσέλευση αναμένεται στην αυριανή εκδήλωση του Σ.Δ.Α.Ε στη Θεσσαλονίκη!

Ενημερωτική εκδήλωση για την κλιματική αλλαγή και τις επιπτώσεις της στην καθημερινότητα των πολιτών διοργανώνει ο Σύνδεσμος Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών Ν. Θεσσαλονίκης (ΣΔΑΕ) Η