Μήνυμα ΣΠΑΤΕ: Ολοι μαζί ενωμένοι ειδικά αυτή την περίοδο που διανύουμε!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ανοιχτή επιστολή προς όλους απέστειλε ο Σύνδεσμος Πρακτόρων Ν. Αττικής έπειτα και απο την αδιανόητη αποχώρηση της Ε.Ε.Α.Ε και της προέδρου Δ.Λύχρου απο την ΠΟΑΔ.

Η επιστολή αναφέρει τα εξής:

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

φτάσαμε στο τέλος του 2020 , μιας χρονιάς που σημαδεύτηκε από την υγειονομική κρίση covid19. Η πατρίδα μας και ολόκληρη η παγκόσμια κοινότητα από τα μέσα Μαρτίου βιώνει πρωτόγνωρες καταστάσεις. Το 2021, Ελπίδα όλων μας η επιστροφή στην κανονικότητα, η επαναλειτουργία των καταστημάτων λιανεμπορίου και των επιχειρήσεων της εστίασης, η εργασία με φυσική παρουσία, η φυσική επικοινωνία με τον πελάτη, τον φίλο , τον συγγενή μας.

Οι οικονομικές εκτιμήσεις για το πρώτο τρίμηνο του 2021 δεν είναι ενθαρρυντικές, μέχρι σήμερα κερδίσαμε πολλά και έχουμε υποχρέωση να συνεχίσουμε ενωμένοι.
Ως Μέλη του Δ.Σ. του ΣΠΑΤΕ, καλούμε, όλα τα Σωματεία και τους Εκλεγμένους Συναδέλφους μας, που υπηρετούν τον Θεσμό της Εκπροσώπησης να προχωρήσουμε από κοινού, σε αυτόν τον δρόμο και να μην επιτρέψουμε σε κανέναν και τίποτα να μας απομακρύνει από την αποστολή μας. Δεν υπάρχει το Εμείς και το Εσείς, είναι ανάγκη όσο ποτέ άλλοτε σήμερα το ΟΛΟΙ
ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ, δεν περισσεύει κανείς σε αυτήν την διαδρομή, νεότεροι και παλαιότεροι ο κάθε ένας , με τα λάθη του και με τα προτερήματα του, προσέφεραν και θα προσφέρουν τα μέγιστα.

Η Υπέρβαση, είναι μονόδρομος για να γεφυρώσουμε τις όποιες διαφορετικές απόψεις. Οι Συνάδελφοι μας, δεν θα μας συγχωρήσουν ποτέ την ολιγωρία και την αδυναμία μας , να διεκδικήσουμε λύσεις στα προβλήματα που δυσκολεύουν την καθημερινή τους λειτουργία και επιβίωση.

Το Δ.Σ. του ΣΠΑΤΕ

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

ΤτΕ: Αναλυτικές οδηγίες για τις εξετάσεις πιστοποίησης στις 3 και 4 Δεκεμβρίου 2022, στην Αθήνα

Οδηγίες για τη διενέργεια εξετάσεων για την πιστοποίηση επαγγελματικών γνώσεων (αντ)ασφαλιστικών προϊόντων στις 3 και 4 Δεκεμβρίου 2022 στην Αθήνα, έδωσε στη

Με 7 θέματα η Γενική Συνέλευση του ΠΣΑΣ στις 23/10/2022 – μεταξύ αυτών και το πόρισμα του ορκωτού για τα ΓΚΑΦΡΑ που χάθηκαν!

Η μεγάλη στιγμή της αποκάλυψης του Πορίσματος του ορκωτού ελεγκτή για το μεγάλο σκάνδαλο ΠΣΑΣ  Για όσους έχουν ξεχάσει τις ΜΕΓΑΛΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

Αντιδρά ο Σύλλογος Υπαλλήλων της Εθνικής Ασφαλιστικής στις αλλαγές στο Ομαδικό Συμβόλαιο Υγείας

Ο Σύλλογος Υπαλλήλων της Εθνικής Ασφαλιστικής εξέφρασε μέσα από επίσημη ανακοίνωσή του τις ενστάσεις τους αναφορικά με τις αλλαγές στο  “Ομαδικό Συμβόλαιο Υγείας 2155”