Μωράκη κατέβασε το κατάπτυστο άρθρο – προσβάλεις τους αγώνες των σωματείων

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ακόμη να κατεβάσει το κατάπτυτο άρθρο ο Ν. Μωρακης μέσα απο το οποίο προσβάλει όλους τους αγώνες των σωματείων διαμεσολάβησης.

Διαβάστε τί γράφει μεταξύ άλλων στο εν λόγω άρθρο του που ακόμη να το κατεβάσει και τί του απαντά ο μαύρος γάτος.

 

ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: “Μήπως το έχουμε κουράσει με τα σωματεία & τους συνδέσμους;”

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΥΡΟΥ ΓΑΤΟΥ: Σε κουράσανε Μωράκη τα σωματεία; Εσένα ή μήπως κάποιους άλλους που αν τα σωματεία δέν “πάνε με τα νερά τους” ταράζονται και χάνουν την ψυχραιμία τους;

ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: “Σαν να μην έφταναν όλοι αυτοί οι σύλλογοι, μερικοί Θεσσαλονικείς – θεωρώντας ότι οι μέχρι σήμερα σύλλογοι δεν τους εκφράζουν/ εκπροσωπούν – έφτιαξαν το Σύνδεσμο Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών (ΣΔΑΕ), τονίζοντας κιόλας ότι έχουν έδρα τη Θεσσαλονίκη – λες και έχει σημασία η καταγωγή του συλλόγου – διασπώντας ακόμα περισσότερο την αγορά.”

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΥΡΟΥ ΓΑΤΟΥ: Μωράκη, ο Σ.Δ.Α.Ε υφίσταται απο το 2009 – Λάθος δημοσιογραφικές πληροφορίες έχεις – αν και για να μάθεις πότε ιδρύθηκε ένα σωματείο δέν θέλει και ιδιαίτερο ταλέντο. 

Οσο για το πόση σημασία έχει η καταγωγή του συλλόγου – ΝΑΙ ,Μωράκη έχει σημασία διότι δείχνει τον τόπο στον οποίο δραστηριοποιείται ένα σωματείο και την περιοχή οπου δραστηριοποιούνται και έχουν τα συμφέροντά τους τα μέλη του.

Η κάθε περιοχή ΜΩΡΑΚΗ έχει διαφορετικά προβλήματα και διαφορετικές επιδιώξεις.

Τί είπες? ” Διασπώντας την αγορά;”  ΟΚ, σίγουρα αυτό δέ το έγραψες αυτό! Προφανώς αυτοί που βρίσκονται πίσω απο το δημοσίευμα….επειδή δέν τους έκανε τα χατηράκια ο Σ.Δ.Α.Ε τώρα διαδίδει πως διασπάει την αγορά! 

ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ “Γιατί όμως υπάρχει αυτός ο συνωστισμός; Γιατί δεν υπάρχει μια ένωση με εκλεγμένο Δ.Σ και επιτροπές σε όλες τις περιφέρειες οι οποίες να είναι σε επικοινωνία με τα τοπικά επιμελητήρια;”

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΥΡΟΥ ΓΑΤΟΥ: Πάλι είσαι αδιάβαστος ΜΩΡΑΚΗ. Υπάρχει μία ένωση και αυτή είναι η Π.Ο.Α.Δ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών)  την οποία επίσης υποτίμησες με το άρθρο σου.  Επιπλέον μήν μπερδεύουμε τα επιμελητήρια με τους τοπικούς συνδέσμους διαμεσολάβησης.

Και τώρα ένα μάθημα απο τον μαύρο γατούλη – Πιάσε μολύβι και χαρτί:  Ενα επιμελητήριο διασφαλίζει τα δικαιώματα όλων των επαγγελματικών ομάδων στις εκάστοτε περιφέρειες. Συνεπώς δέν ασχολείται αποκλειστικά με τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές. Αντιθέτως οι σύλλογοι των διαμεσολαβητών ασχολούνται αποκλειστικά με τα συμφέροντα των μελών τους.  Αρα τί εισηγείσε; Να εγκαταλείψουμε τους επαγγελματικούς μας συλλόγους και να πάμε όλοι κάτω απο τα επιμελητήρια;

ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ “Γιατί προσπαθεί ο καθένας να εκπροσωπήσει τον εαυτό του; Αυτό είναι ξεκάθαρο δείγμα ότι δεν υπάρχει σύμπνοια στη διαμεσολάβηση. Πολλοί ονειρεύονται να έχουν εξουσία.”

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΥΡΟΥ ΓΑΤΟΥ: Ελα τώρα ΜΩΡΑΚΗ! Είναι πολυ συγκεκριμένοι αυτοί που ονειρεύονται εξουσία! Επισης είναι αναφαίρετο δικαίωμα του καθενός να διεκδικεί τα δικαιώματά του μέσω όποιου σωματείου ο ίδιος επιλέγει. Δέν είσαι εσύ αυτός που θα μας υποχρεώσει να πάμε στο επιμελητήριο.

Οσο για το “μπερδεύει την μάζα” που αναφέρεις στο τέλος….

Θεωρείς πως οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές είναι μία μάζα: Πολύ υποτιμητικό εκ μέρους σου να μειώνεις έτσι τους αναγνώστες σου.

Αν θεωρείς εσύ και οι πραγματικοί αρθρογράφοι σου πως οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές είναι ΜΑΖΑ…..τοτε καλώς έπεσε σήμερα το πρωί το site σου. Προφανώς έπεσε απο την μάζα των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών που το επισκέφθηκαν για να σχολιάσουν το απαράδεκτο και προσβλητικό άρθρο.

ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΟ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΤΩΡΑ ΜΩΡΑΚΗ

Μωράκη κατέβασε το κατάπτυστο άρθρο - προσβάλεις τους αγώνες των σωματείων 1

 

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

Μάθε τα πάντα για τον Σακχαρώδη Διαβήτη

O Σακχαρώδης Διαβήτης, είναι μια κατάσταση που επηρεάζει εκατομμύρια ανθρώπους ανά τον κόσμο, χαρακτηρίζεται από αυξημένα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα που δεν