Μπράβο στον Δημητρη Σκιντζή πρόεδρο του ΣΑΔΧ

Facebook
Twitter
LinkedIn

Για ακόμη μία φορά ο πρόεδρος του ΣΑΔΧ (διαμεσολαβητές Χανίων) κ. Δημήτρης Σκιντζής κάνει το αυτονόητο. Λόγω της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί στην κοινωνία με τον COVID 19 με μία ανακοίνωση κάνει έκκληση για τα εξής:

Για την προστασία τόσο της δικής σας υγείας όσο και του προσωπικού των ασφαλιστικών γραφείων, περιορίστε τη φυσική σας παρουσία, όσο αυτό είναι δυνατό. Οι επιστήμονες περιμένουν κορύφωση της εξάπλωσης του κορωνοϊού σε τρεις με τέσσερις εβδομάδες από σήμερα. Ενημερωθείτε από τον ασφαλιστικό σαςδιαμεσολαβητή, σχετικά με εναλλακτικούς και ασφαλέστερους τρόπους διεκπεραίωσης εξ’ αποστάσεως των ασφαλιστικών εργασιών (τηλέφωνο,ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ηλεκτρονικούς τρόπους πληρωμής). Προτιμήστε την πληρωμή με κάρτα αντί μετρητών. Σύμφωνα με έρευνες ο νέος ιός επιζεί για μερικές ώρες επάνω στα χαρτονομίσματα. Εφαρμόστε την υγιεινή των χεριών, αποφύγετε τις χειραψίες και την επαφή των χεριών με το πρόσωπο (μάτια, μύτη, στόμα). Αν αισθάνεστε συμπτώματα λοίμωξης του αναπνευστικού, μείνετε σπίτι και επικοινωνήστε με το γιατρό σας. Δείξτε κατανόηση αν εργαζόμενος σε κάποιο γραφείο φοράει μάσκα ή/και γάντια προστασίας ή αν τηρεί κάποια απόσταση ασφαλείας όταν συναλλάσσεται μαζί σας. Επειδή κάποιοι εργαζόμενοι ενδέχεται να λείπουν με άδεια ειδικού σκοπού, δείξτε κατανόηση σε τυχόν καθυστερήσεις στην εξυπηρέτησή σας.

 

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

Μάθε τα πάντα για τον Σακχαρώδη Διαβήτη

O Σακχαρώδης Διαβήτης, είναι μια κατάσταση που επηρεάζει εκατομμύρια ανθρώπους ανά τον κόσμο, χαρακτηρίζεται από αυξημένα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα που δεν