Μαύρος Γάτος

Ναυάγιο για την ομοσπονδία που ονειρεύονταν ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΟΣΙΟΥ, ΤΟΖΑΚΙΔΗΣ ΚΑΙ ΛΥΧΡΟΥ!

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Δεν ήξερες, δε ρώταγες; Παλιά ατάκα που μάλλον ξεχάσανε οι κ.κ Χατζηθεοδοσίου , Τοζακίδης, Λύχρου, Γαβαλάκης και μερικοί ακόμη που ονειρεύονταν την δημιουργία Νέας Δεύτερης Ομοσπονδίας που θα…..ΕΝΩΝΕ τον κλάδο !!!

Εγκυρότατες πληροφορίες του Μαύρου Γατούλη αναφέρουν πως…..οι προσπάθειες του προέδρου και των….υπολοίπων πέσαν στο κενό εκθέτοντας τους σε σχέση με τις βαρύγδουπες δηλώσεις τους δεξιά και αριστερά!

Να θυμίσουμε πως εδώ και καιρό η γνωστή παρέα σχεδίαζε να κάνει ζημιά την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών γιατί…..δέ συμφώνησε σε κάποια θεματάκια που τους απασχολούν και αυτό…ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ!

Μάλιστα στις δηλώσεις που είχαν κάνει κατά τη διάρκεια της 2ης Εθνικής Συνδιάσκεψης Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών άλλα δήλωσε ο κ. Τοζακίδης και αλλά ο κ. Χατζηθεοδοσίου περί της ίδρυσης ενιαίου φορέα εκπροσώπησης! (δείτε εδώ σχετικό ρεπορτάζ)

Να θυμίσουμε επίσης πως μερικές εβδομάδες νωρίτερα η Δ. Λύχρου καταδίκαζε την Ε.Ε.Α.Ε σε συνδικαλιστική απομόνωση διαγράφοντας τον σύνδεσμο από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών για λόγους που αν τους βγάλει στη φόρα ο Μαύρος Γάτος….θα έχουμε θέμα! (δείτε εδώ το ρεπορτάζ που θύμωσε την κα Λύχρου!)

Ήδη η Ενωση Επαγγελματιών Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών οδεύει προς….κατάρρευση, δεδομένων των λιγοστών μελών που με το ζόρι τρέχουν να εισπράξουν συνδρομές.

Το σίγουρο είναι πως δεν είναι πανελλήνια αλλά….μια παρέα μερικών διαμεσολαβητών.

Ταυτόχρονα, όπως όσοι τα παρακολουθείτε θα διαπιστώσετε, η κα Λύχρου και η Ε.Ε.Α.Ε το τελευταίο διάστημα εκδίδουν κάτι ανακοινώσεις που …..μόνο οι ίδιοι καταλαβαίνουν! Χωρίς ουσία και νόημα παρα μόνο…..υποδείξεις ακόμη και προς τις ασφαλιστικές εταιρείες! (εν τω μεταξύ μαθαίνουμε πως στελέχη ασφαλιστικών γελάνε με τις εν λόγω ανακοινώσεις)

Όπως και να έχει, νέα ομοσπονδία ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ και έτσι κλείνει άδοξα ακόμη ένα κεφάλαιο που σκοπό είχε…..την διάσπαση του κλάδου και την συσπείρωση….ΜΕΡΙΚΩΝ (ονόματα δε λέμε αλλα είναι αυτονόητο)

 

Ο Μαύρος Γάτος…..σας παρακολουθεί!

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

Εντός 30 ημερών υποχρεούνται οι ασφαλισμένοι της City Insurance να συνάψουν συμβόλαιο με νέα εταιρεία! Τι ισχύει σε περίπτωση ατυχήματος εντός αυτού του διαστήματος;

Σύγχυση έχει προκαλέσει στην Ελληνική αγορά η οριστική ανάκληση της λειτουργίας της City Insurance, δεδομένου ότι 180.000 ασφαλιστήρια συμβόλαια αυτοκινήτων βρίσκονται στον

Ευχαριστήριο μήνυμα του Προέδρου της ΠΟΑΔ κ. Παναγιώτη Μιχαλόπουλου στην ομάδα της Ιnsurance Innovation

Ο Πρόεδρος της ΠΟΑΔ κ. Παναγιώτης (Τάκης) Μιχαλόπουλος ευχαρίστησε με δημόσια ανάρτησή του στο Facebook τη δημοσιογραφική ομάδα της Insurance Innovation για την ευκαιρία που έδωσε στην ΠΟΑΔ