Μαύρος Γάτος

Ντροπή! Ο Νικόλας Μωράκης παρουσιάζει προσωπική νίκη του κ. Χατζηθεοδοσίου την ένταξη των ΚΑΔ στην προς υποστήριξη κατηγορία. (ακόμη να το δούμε!)

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Πάτε καλά εκεί στο insurancedaily.gr?

Έναν αγώνα που έδωσαν δεκάδες σωματεία στην χώρα, επιμελητήρια και λοιποί φορείς πάτε να τον αποδώσετε στον πρόεδρο του Επαγγελματικού Επιμελητήριου Αθηνών και διευθύνοντα σύμβουλο της MEGA BROKERS;

Προσωπική νίκη του Ι.Χατζηθεοδοσίου η ένταξη των ΚΑΔ ασφαλιστών (που δεν ανακοινώθηκαν ακόμη!) γράφει ο Μωράκης του INSURANCEDAILY.GR που παρεμπίπτοντος έχει διαφημιστικές καταχωρήσεις στο site του από την MEGA BROKERS.

Ο μαύρος γάτος συνεχίζει να διαβάζει ανακρίβειες σχετικά με την ένταξη ή μη των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών στους ΚΑΔ που πλήττονται από την γενικευμένη οικονομική κρίση.

Ελεος Νικόλα Μωράκη! Ελεος!

Συγκεκριμένα αναφέρεται στο άρθρο:«Είναι καλό μερικές φορές να αναγνωρίζουμε στα πρόσωπα των ανθρώπων την προσπάθεια που γίνεται. Να παραδεχόμαστε την ουσιαστική τους συνεισφορά – και ας μη μας αρέσει – και να δεχόμαστε το γεγονός ότι κάποια άτομα βρίσκονται την κατάλληλη στιγμή στην κατάλληλη θέση για να διεκδικήσουν τα συμφέροντα του Κλάδου.
Αυτό συνέβη σε αυτή την περίπτωση με τον Πρόεδρο του ΕΕΑ & Ασφαλιστή, Γιάννη Χατζηθεοδοσίου ο οποίος από τη θέση που κατέχει φρόντισε να λάβει τις κατάλληλες εγγυήσεις έτσι ώστε ο κλάδος της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης να λάβει τα έκτακτα μέτρα της Κυβέρνησης.»

Και συνεχίζει πιο κάτω… «Αυτό κατά την άποψή μας είναι η προσωπική «νίκη» του Γιάννη Χατζηθεοδοσίου και για αυτό του το αναγνωρίζουμε επίσημα.»

Είπε… ο Νικόλας Μωράκης ….και έκλεισε για ακόμη μία χρονιά το διαφημιστκό badget.

(Mία βόλτα στα group στο facebook και μπορεί κάποιος να διαπιστώσει για την  εν λόγω επίσημη αναγνώριση…)

Πραγματικά ελπίζουμε να ενταχθούν επιτέλους να ενταχθούν οι ΚΑΔ στην εν λόγω κατηγορία αλλα η προσπάθεια που έγινε είναι συλλογική.

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο