Μαύρος Γάτος

Ο ασφαλιστικός κλάδος γίνεται ΕΝΑ. Νέο σωματείο στην ΠΟΑΔ, την μοναδική δευτεροβάθμια ομοσπονδία

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ο Τάκης ο Μιχαλόπουλος το έχει βάλει στόχο να ενώσει όλα τα σωματεία του κλάδου και κατ επέκταση όλους τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές της χώρας. 

Δέν πέρασαν μερικές εβδομάδες απο την εγγραφή του σωματείου της Αλεξανδρούπολης και σήμερα ανακοινώνεται και η είσοδος του Συλλόγου Ασφαλιστικών Συμβούλων Ροδόπης “ασφαλίΖΩμαι” στους κόλπους της ΠΟΑΔ.

Το σχετικό Δελτίο Τύπου αναφέρει αναλυτικά:

Το Διοικητικό συμβούλιο της ΠΟΑΔ, με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίζει την ένταξη του Συλλόγου Ασφαλιστικών Συμβούλων Ροδόπης «ασφαλιΖΩμαι» , ως νέου μέλους στις τάξεις του μοναδικού Δευτεροβάθμιου Οργάνου εκπροσώπησης της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης Πανελλαδικά.
Μετά την εγγραφή του 12ου Μέλους, το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας συνεχίζει με μεγαλύτερη δυναμική, τις προσπάθειες για την ενιαία εκπροσώπηση και την ισχυροποίηση της ενότητας του κλάδου μας, με στόχο την επίλυση των θεμάτων που απασχολούν τα Μέλη μας και την προάσπιση των συμφερόντων των Συναδέλφων μας.

Πληροφορίες του Μαύρου Γατούλη αναφέρουν πως είναι στη σειρά ακόμη 3 σωματεία τα οποία θέλουν να εγγραφούν στην ΠΟΑΔ.

Τάκη Μιχαλόπουλε κάνεις δουλίτσα και εσύ και το Δ.Σ της ομοσπονδίας και αυτό αποτυπώνεται και στις “νίκες” της ΠΟΑΔ αλλά και στο ενδιαφέρον των προέδρων των σωματείων να εισέλθουν στην μοναδική δευτεροβάθμια ομοσπονδία της χώρας για τον κλάδο.

Ο Μαύρος Γάτος μαθαίνει πως η κα Λύχρου Δήμητρα ήδη δέχεται τεράστια γκρίνια και παράπονα από μέλη του Δ.Σ της Ε.Ε.Α.Ε για την απόφασή της να αποχωρήσει από την ΠΟΑΔ με δικαιολογία……που είναι “για γέλια και για κλάματα”

Ουσιαστικά η κίνηση αποχώρησης απο την ΠΟΑΔ καταδίκασε την Ε.Ε.Α.Ε σε συνδικαλιστική απομόνωση και στην απώλεια των λιγοστών μελών που είχαν απομείνει στον σύνδεσμο……των ανούσιων Δελτίων Τύπου που τα διαβάζουν οι ασφαλιστικές και γελάνε.

 

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

Bourgazas & Associates E.E: Δεν είμαστε πλέον εκπρόσωποι της City Insurance! Τι απαντά το Επικουρικό Κεφάλαιο για το ζήτημα των αποζημιώσεων;

Σε ένα ατελείωτο κομφούζιο εξελίσσεται η υπόθεση της City Insurance, με την αβεβαιότητα να εντείνεται όλο και περισσότερο στην ελληνική ασφαλιστική αγορά, η

Εντός 30 ημερών υποχρεούνται οι ασφαλισμένοι της City Insurance να συνάψουν συμβόλαιο με νέα εταιρεία! Τι ισχύει σε περίπτωση ατυχήματος εντός αυτού του διαστήματος;

Σύγχυση έχει προκαλέσει στην Ελληνική αγορά η οριστική ανάκληση της λειτουργίας της City Insurance, δεδομένου ότι 180.000 ασφαλιστήρια συμβόλαια αυτοκινήτων βρίσκονται στον