Ο έμπειρος Δημήτρης Γαβαλάκης ειδικός σύμβουλος στην ΕΑΔΕ!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Δημήτρης Γαβαλάκης Πριν από ενάμιση χρόνο στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο της Αθήνας εκπονήσαμε μία ενδιαφέρουσα έρευνα για τις επιχειρήσεις – μέλη μας. Η έρευνα διενεργήθηκε από την εταιρεία Pulse σε δείγμα 500 επιχειρήσεων της Αθήνας.

Ιδιαίτερη αξία αποτελεί η συμμετοχή του ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ του Ε.Ε.Α κ. Δημήτρη Γαβαλάκη στην ομάδα ειδικών συμβούλων της ΕΑΔΕ

Ο κ. Δημήτρης Γαβαλάκης με ΤΕΡΑΣΤΙΑ εμπειρία στον κλάδο αλλα και στον ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟ θα δώσει τα ΦΩΤΑ του και τις ΓΝΩΣΕΙΣ του στον νέο αυτό φορέα προκειμένου να προσφέρει στην ελληνική ασφαλιστική αγορά.

Αλώστε, ο κ. Δημήτρης Γαβαλάκης είχε δώσει τα φώτα του και τις γνώσεις του μέσα απο την συμμετοχή του και στην Νομοπαρασκευαστική επιτροπή για την ενσωμάτωση της IDD στην ελληνική ασφαλιστική αγορά με τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές της χώρας να έχουν πλήρως αντιληφθεί τις θετικές συνέπειες αυτής μέχρι και σήμερα.

Η ΕΑΔΕ εκφράζει εμπράκτως την εκτίμηση της και τους ευχαριστεί για την αποδοχή της πρόσκλησης και την διαχρονική προσφορά του στον ασφαλιστικό κλάδο.

Ο mavrosgatos.gr εύχεται καλή επιτυχία στο έργο του κ. Γαβαλάκη ώς ειδικό σύμβουλο της ΕΑΔΕ.

 

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

Μάθε τα πάντα για τον Σακχαρώδη Διαβήτη

O Σακχαρώδης Διαβήτης, είναι μια κατάσταση που επηρεάζει εκατομμύρια ανθρώπους ανά τον κόσμο, χαρακτηρίζεται από αυξημένα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα που δεν