Μαύρος Γάτος

Ο Ηλίας Μάνδρος Γ αντιπρόεδρος του Ε.Ε.Α εμβολιάζεται εκτός σειράς και ποστάρει στο facebook γεμάτος περηφάνεια!

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Σάλος έχει προκληθεί στο Αιγάλεω αλλα και στο εσωτερικό του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου ΑΘηνών μετά το μαντάτο ότι ο νεαρός αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας και Ρύθμισης Επιχειρηματικών Δραστηριοτήτων Ηλίας Μάνδρος, εμβολιάστηκε εκτός σειράς παρά το νεαρό της ηλικίας του.

Ο Ηλίας Μάνδρος που είναι 34 ετών, ανθοπώλης στο επάγγελμα και αντιδήμαρχος Αιγάλεω, έκανε ο ίδιος γνωστό ότι έλαβε  στις 12 Μαρτίου την 1η δόση του εμβολίου με πανηγυρική ανάρτησή του στο Facebook όπου έγραψε: «1η δόση εμβολίου. Καλή ανοσία να έχουμε, τηρούμε τους υγειονομικούς κανόνες και βγαίνουμε αλώβητοι».

Αανάρτησή του και η προκλητική φωτογραφία προκάλεσαν πλήθος ερωτημάτων με τον αντιδήμαρχο να υποστηρίζει ότι εμβολιάστηκε εκτός σειράς γιατί είναι πρόεδρος του Δ.Σ του Κέντρου Υγείας.

Ο ισχυρισμός του προκάλεσε θύελλα διαμαρτυριών αφού ο Ηλίας Μάνδρος δεν είναι υγειονομικός και δεν έρχεται σε επαφή με ασθενείς ενώ δεν υπάρχει σχετική πρόβλεψη και στην εγκύκλιο όπου ορίζεται ποιοι υγειονομικοί θα πρέπει να εμβολιαστούν.

Το καλό στην όλη υπόθεση είναι οτι θα είναι το πρώτο μέλος του Δ.Σ του Ε.Ε.Α που εμβολιάζεται……έστω και εκτός σειράς, αφαιρόντας το δικαιώμα απο κάποιον συνάθρωπό μας να εμβολιαστει.

Με πληροφορίες απο την εφημερίδα αυγή”

Σημαντική σημείωση!

Κύριε Χατζηθεοδοσίου. Μέρος του κειμένου αντλήθηκε απο την εφημερίδα ΑΥΓΗ! Την εφημερίδα που δώσατε σήμερα ΕΣΕΙΣ συνέντευξη! Προσοχή! οποιοδήποτε εξωδικάκι ας πάει απευθείας στην εφημερίδα!

Σημείωση 2η. Η αυγή δέν είναι δική μας εφημερίδα! Ουτε είμαστε διαχειριστές της! Ηρεμα το λέμε!

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

Εντός 30 ημερών υποχρεούνται οι ασφαλισμένοι της City Insurance να συνάψουν συμβόλαιο με νέα εταιρεία! Τι ισχύει σε περίπτωση ατυχήματος εντός αυτού του διαστήματος;

Σύγχυση έχει προκαλέσει στην Ελληνική αγορά η οριστική ανάκληση της λειτουργίας της City Insurance, δεδομένου ότι 180.000 ασφαλιστήρια συμβόλαια αυτοκινήτων βρίσκονται στον

Ευχαριστήριο μήνυμα του Προέδρου της ΠΟΑΔ κ. Παναγιώτη Μιχαλόπουλου στην ομάδα της Ιnsurance Innovation

Ο Πρόεδρος της ΠΟΑΔ κ. Παναγιώτης (Τάκης) Μιχαλόπουλος ευχαρίστησε με δημόσια ανάρτησή του στο Facebook τη δημοσιογραφική ομάδα της Insurance Innovation για την ευκαιρία που έδωσε στην ΠΟΑΔ