Ο κ. Δημήτρης Γαβαλάκης είναι ο Πρόεδρος του Π.Σ.Α.Σ και εκπρόσωπος των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών;

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ο κ. Δημήτρης Γαβαλάκης είναι ο Πρόεδρος του Π.Σ.Α.Σ και εκπρόσωπος των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών;

Πάλι τα ίδια!

Δεν έφτανε το γνωστό πια δημοσίευμα που ακύρωνε όλους τους επαγγελματικούς συλλόγους διαμεσολάβησης καθιστώντας τους ,εμμέσως πλην σαφώς, αχρείαστους αφού υπάρχει το Ε.Ε.Α (!) , ήρθε και η σημερινή «τυχαία αναφορά» για να δέσει το γλυκό!

Στην χθεσινή διαδικτυακή συνάντηση της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος ακούσαμε ούτε λίγο ούτε πολύ την ανακήρυξη του Δημήτρη Γαβαλάκη ως εκπροσώπου της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης! Χωρίς να διευκρινίζεται πως η εκπροσώπηση αφορούσε μόνο την συγκεκριμένη παρουσίαση!

Δεν έφτανε μόνο αυτό, ο παρουσιαστής της εκδήλωσης κ. Παπαδημητρίου, προσφώνησε τον κ. Γαβαλάκη ώς πρόεδρο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Ασφαλιστικών Συμβούλων!

Προφανώς έγιναν εκλογές στον Π.Σ.Α.Σ και την κα Γουργούλη Θεοδώρα την αντικατέστησε ο κ. Γαβαλάκης!

Δείτε εδώ το χαρακτηριστικό απόσπασμα.
https://youtu.be/QB-w-FKa6FQ?t=7260

Το σωστό θα ήταν να αναφέρεται συγκεκριμένα, δηλαδή, πως η Π.Ο.Α.Δ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών) και τα υπόλοιπα ισόβαθμα σωματεία επέλεξαν τον κ. Δημήτρη Γαβαλάκη ώς εκπρόσωπό τους μόνο για την συγκεκριμένη διαδικτυακή εκδήλωση!

Αλήθεια ο κ. Γαβαλάκης εκπροσωπεί την ασφαλιστική διαμεσολάβηση ή η ΠΟΑΔ ;

Ο κ. Γαβαλάκης είναι Πρόεδρος της Επιτροπής Διαμεσολάβησης ΜΟΝΟ του Ε.Ε.Α και Γενικός Γραμματέας επίσης του ΕΕΑ και μέχρι εκεί.

Κατά τα άλλα υπάρχει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών (Π.Ο.Α.Δ) που νομιμότατα εκπροσωπεί τα σωματεία των Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών της Ελλάδας.

Από πότε και από ποιόν πήρε ο κ. Γαβαλάκης το χρίσμα να εκπροσωπεί όλους τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές της Ελλάδας ;

Τα συμπεράσματα δικά σας …

 

Υ.Γ.  Για να αποφύγουμε τα γνωστά τηλέφωνα στον μαύρο γάτο περι….λάθους…(!!) να σημειώσουμε πως αν ο κ. Παπαδημητρίου έκανε λάθος στα γραπτά του (δύσκολο) ο κ. Γαβαλάκης η ο πρόεδρος του Ε.Ε.Α που επίσης συμμετείχε στο conference, είχαν όλο τον χρόνο να τον διορθώσουν! Κάτι που κανείς απο τους δύο δεν έκανε!

Ο κ. Δημήτρης Γαβαλάκης είναι ο Πρόεδρος του Π.Σ.Α.Σ και εκπρόσωπος των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών; 1

 

 

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

Μάθε τα πάντα για τον Σακχαρώδη Διαβήτη

O Σακχαρώδης Διαβήτης, είναι μια κατάσταση που επηρεάζει εκατομμύρια ανθρώπους ανά τον κόσμο, χαρακτηρίζεται από αυξημένα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα που δεν