Ο Κυριάκος Μερελής ο νέος Αντιπρόεδρου του Διεθνούς Εμπορικού Επιμελητηρίου

Facebook
Twitter
LinkedIn

Την θέση του Αντιπροέδρου του Διεθνούς Εμπορικού Επιμελητηρίου αναλαμβάνει ο Κυριάκος ΜερελήςΥπεύθυνος Συμβουλευτικής Υποστήριξης Επιχειρήσεων Διοικούσας Επιτροπής Ε.Ε.Θ. και Ασφαλιστικός & Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος, λαμβάνοντας έγκριση μέσω εκλογικής διαδικασίας κατά την πρόσφατη συγκρότηση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Ο Κυριάκος Μερελής ο νέος Αντιπρόεδρου του Διεθνούς Εμπορικού Επιμελητηρίου 1

Η αναβάθμισή του από τη θέση του Οικονομικού Επόπτη, στη θέση του Αντιπροέδρου ενισχύει, την εκπροσώπηση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, από το οποίο και προέρχεται, αλλά και του επαγγελματικού και επιχειρηματικού κόσμου της Βόρειου Ελλάδος, στα διεθνή οικονομικά forums και τα παγκόσμια κέντρα λήψης αποφάσεων.

Όπως αναφέρει σε σχετική ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook

Κατά την πρόσφατη συγκρότηση σε σώμα του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Διεθνούς Εμπορικού Επιμελητηρίου, εγκρίθηκε μέσω της εκλογικής διαδικασίας η αναβάθμιση μου από τη θέση του Οικονομικού Επόπτη, στη θέση του Αντιπροέδρου, γεγονός που ενισχύει, την εκπροσώπησή του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης από το οποίο προέρχομαι αλλά και του επαγγελματικού και επιχειρηματικού κόσμου της Βόρειου Ελλάδος, στα διεθνή οικονομικά φόρα και τα παγκόσμια κέντρα λήψης αποφάσεων.
Ευχαριστώ θερμά τους εκλέκτορες και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ICC που αναγνώρισαν στο πρόσωπό μου τις δυνατότητες εκπροσώπησης των υψηλών στόχων του διεθνούς επιχειρείν που με εξέλεξαν στη θέση του Αντιπροέδρου του Διεθνούς Εμπορικού Επιμελητηρίου (ICC). Επίσης, θέλω να συγχαρώ όλους τους συναδέλφους που συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία, και ιδιαίτερα όσους εξελέγησαν στο νέο Δ.Σ..
Ευχαριστώ θερμά το Δ.Σ. και τα μέλη του Ε.Ε.Θ. για την υποστήριξή τους. Είναι η πρώτη φορά που μέλος της Διοίκησης του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, εκλέγεται σε αυτό το τόσο σημαντικό και τιμητικό θεσμικό αξίωμα.
Δεσμεύομαι να φανώ αντάξιος αυτής της εμπιστοσύνης και να εργαστώ με όλες μου τις δυνάμεις για την υπεράσπιση των επαγγελματικών και ηθικών αρχών μας, για την προάσπιση των επαγγελματικών μας δικαιωμάτων και την προώθηση των αιτημάτων της επιχειρηματικής και επαγγελματικής κοινότητας στα εγχώρια και διεθνή φόρουμ.
Το Διεθνές Εμπορικό Επιμελητήριο, με έδρα το Παρίσι και Επιτροπές σε τουλάχιστον 100 χώρες ανά τον πλανήτη, στηρίζει ενεργά τις επιχειρήσεις ώστε να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες της παγκοσμιοποίησης. Με εγνωσμένο κύρος και εμβέλεια εκπροσωπεί τα αιτήματα του επιχειρηματικού κόσμου, σε κορυφαίους διεθνείς θεσμούς (Διεθνής Οργανισμός Εμπορίου, G20, ΟΗΕ), ενώ προωθεί το ελεύθερο διεθνές εμπόριο και τις επενδύσεις, ως βασικές συνιστώσες επικράτησης της ειρήνης και της ευημερίας στο σύγχρονο κόσμο.
Ο Κυριάκος Μερελής ο νέος Αντιπρόεδρου του Διεθνούς Εμπορικού Επιμελητηρίου 2

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο