Μαύρος Γάτος

Ο μαύρος γάτος φεύγει τον Μάη στην Μύκονο. Εχει δουλίτσα….

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Την Μύκονο επέλεξε η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιρειών ώς τόπο για την πραγματοποίηση της 22ης Συνάντησης ασφάλισης και αντασφάλισης.

Η συγκεκριμένη εκδήλωση, που έχει καθιερωθεί από το 1998, θα διεξαχθεί στην Μύκονο για πρώτη φορά (αλήθεια πώς επιλέχθηκε ο τόπος;). Μέχρι σήμερα η εκδήλωση λάμβανε χώρα στην Υδρα.

Οπως καταλαβαίνετε ο μαύρος γάτος απο τις 6 έως τις 8 Μαίου θα πρέπει να χωθεί στα μπαγάζια κάποιου ταξιδιώτη (προφανώς του κλάδου) και να ταξιδέψει λαθραία μέχρι των νησί του πετρου του Πελεκάνου. Θα έχει πολύ δουλίτσα εκεί.

Διαβάζουμε απο την ιστοσελίδα της Ε.Α.Ε.Ε πως “η εκδήλωση έχει μετατραπεί σε κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση και κάθε χρόνο προσελκύει πάνω από 300 υψηλού επιπέδου επαγγελματίες της ασφάλισης παγκοσμίως.”

Οι ασφαλιστές και οι αντασφαλιστές, επισημαίνει η Ένωση, από όλο τον κόσμο έχουν την ευκαιρία να έχουν καρποφόρες επιχειρηματικές συναντήσεις σε ένα εξαιρετικό περιβάλλον.

 

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

Η διαστημική οδύσσεια του Jeff Bezos είναι ένας κίνδυνος που δεν μπορούν να καλύψουν οι ασφαλιστές

Η εκτόξευση ενός από τους πλουσιότερους ανθρώπους της γης στο διάστημα έχει χαρακτηριστεί ως ένα δύσκολο στοίχημα για τους ασφαλιστές, οι οποίοι

Ο πρίγκιπας Κάρολος ξεκινά συνεργασία με ασφαλιστικές εταιρίες για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής

Διευθυντικά στελέχη από τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρίες του Ηνωμένου Βασιλείου ενώνουν τις δυνάμεις τους με τον Πρίγκιπα της Ουαλίας, συγκροτώντας μια ειδική