Ο μαύρος γάτος φεύγει τον Μάη στην Μύκονο. Εχει δουλίτσα….

Facebook
Twitter
LinkedIn

Την Μύκονο επέλεξε η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιρειών ώς τόπο για την πραγματοποίηση της 22ης Συνάντησης ασφάλισης και αντασφάλισης.

Η συγκεκριμένη εκδήλωση, που έχει καθιερωθεί από το 1998, θα διεξαχθεί στην Μύκονο για πρώτη φορά (αλήθεια πώς επιλέχθηκε ο τόπος;). Μέχρι σήμερα η εκδήλωση λάμβανε χώρα στην Υδρα.

Οπως καταλαβαίνετε ο μαύρος γάτος απο τις 6 έως τις 8 Μαίου θα πρέπει να χωθεί στα μπαγάζια κάποιου ταξιδιώτη (προφανώς του κλάδου) και να ταξιδέψει λαθραία μέχρι των νησί του πετρου του Πελεκάνου. Θα έχει πολύ δουλίτσα εκεί.

Διαβάζουμε απο την ιστοσελίδα της Ε.Α.Ε.Ε πως “η εκδήλωση έχει μετατραπεί σε κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση και κάθε χρόνο προσελκύει πάνω από 300 υψηλού επιπέδου επαγγελματίες της ασφάλισης παγκοσμίως.”

Οι ασφαλιστές και οι αντασφαλιστές, επισημαίνει η Ένωση, από όλο τον κόσμο έχουν την ευκαιρία να έχουν καρποφόρες επιχειρηματικές συναντήσεις σε ένα εξαιρετικό περιβάλλον.

 

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

Real Estate Business από Μεγάλο Επιμελητήριο!

Μεγάλο Επιμελητήριο της χώρας υπέγραψε για αγορά οικοπέδου αξίας 7.000.000 !! Με τα χρήματα των μελών του βεβαίως! Και αυτό συμβαίνει όταν

Μεγάλη προσέλευση αναμένεται στην αυριανή εκδήλωση του Σ.Δ.Α.Ε στη Θεσσαλονίκη!

Ενημερωτική εκδήλωση για την κλιματική αλλαγή και τις επιπτώσεις της στην καθημερινότητα των πολιτών διοργανώνει ο Σύνδεσμος Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών Ν. Θεσσαλονίκης (ΣΔΑΕ) Η