Ο ΠΣΑΣ απαντάει στο editorial του Ευάγγελου Σπύρου !

Facebook
Twitter
LinkedIn
Ο ΠΣΑΣ απαντάει στο editorial του Ευάγγελου Σπύρου !

Ανακοίνωση έβγαλε ο ΠΣΑΣ σχετικά με την άποψη του εκδότη του nextdeal.gr κ. Ευάγγελου Σπύρου.

Η ανακοίνωση παρακάτω:

Ο ΠΣΑΣ δεν θα μπει στον πειρασμό να σχολιάσει προκλητική αρθρογραφία, η οποία περιέχει  μη καλοπροαίρετα, αναληθή και επιβλαβή για την ασφαλιστική οικογένεια δημοσιεύματα που στόχο έχουν να στρέψουν την υγιή ασφαλιστική διαμεσολάβηση στην εσωστρέφεια και στον αποπροσανατολισμό από τα πολύ σημαντικά και καίρια ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο μας. Δυστυχώς τέτοιου είδους αναφορές ή απόψεις δεν συμβάλουν στην ανάδειξη του θεσμού της ιδιωτικής ασφάλισης, ούτε ενισχύουν το κύρος του επαγγελματία Ασφαλιστικού Διαμεσολαβητή.

Ευελπιστούμε ότι σύντομα οι απαντήσεις θα δοθούν από τις δράσεις μας και από το παραγόμενο έργο πάνω στο οποίο όλα τα μέλη του πρόσφατα εκλεγμένου ΔΣ έχουμε δεσμευτεί. Παρόλα αυτά κάθε καλόπιστη και εποικοδομητική κριτική συνοδευόμενη από προτάσεις θα είναι πάντα ευπρόσδεκτη. Ταυτόχρονα, προσκαλούμε όλους τους Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές να αγκαλιάσουν την καινούργια μας προσπάθεια, να πλαισιώσουν τον δικό τους ΠΣΑΣ – το ασφαλιστικό τους σπίτι- και να στηρίξουν ενεργά, με πράξεις και προτάσεις τον Σύνδεσμό μας προκειμένου η φωνή μας να είναι δυνατή, αξιόπιστη, και εποικοδομητική.

Θα σταθούμε λοιπόν ακέραιοι στο ύψος των περιστάσεων με αίσθημα ευθύνης αλλά και ηθικής ως προς τα μέλη μας  και δεν θα συμμετέχουμε σε οποιονδήποτε  άγονο και επιβλαβή διάλογο, ούτε θα ακολουθήσουμε τον δρόμο των ανταπαντήσεων, διότι το καθήκον μας επιτάσσει να αφιερωθούμε στο πολύτιμο έργο που μας έχουν αναθέσει τα μέλη μας.

Το ΔΣ του ΠΣΑΣ

Διαβάστε σε αυτό το link την άποψη του κ. Ευάγγελου Σπύρου

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

Ο Κασσελάκης στο Ε.Ε.Α θα συναντήσει τον πρόεδρο Χατζηθεοδοσίου για να μιλήσουν για……την επιχειρηματικότητα!

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης θα επισκεφθεί την Πέμπτη 9/11/2023 στις 14:00 τα γραφεία του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών. Εκεί ο