Ο Τάκης Μιχαλόπουλος μιλά στην ΕΡΤ 1 για τις καταστροφικές πυρκαγιές και τις αποζημιώσεις των ασφαλιστικών εταιρειών

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών (ΠΟΑΔ), κ. Τάκης Μιχαλόπουλος, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ “Από τις έξι” μίλησε για την ασφάλιση περιουσίας και την αξία της σε περιπτώσεις πυρκαγιάς, υπογραμμίζοντας την αναγκαιότητα της ασφάλισης έναντι των φυσικών καταστροφών και των έντονων καιρικών φαινομένων.

Με αφορμή τις καταστροφικές πυρκαγιές που δοκιμάζουν τη χώρα μας το τελευταίο διάστημα, εξηγεί αναλυτικά το τρόπο και τη διαδικασία ασφάλισης και αποζημίωσης σε περίπτωση πυρκαγιάς, διευκρινίζοντας τι θα πρέπει να προσέξει ο εκάστοτε καταναλωτής κατά τη σύναψη του ασφαλιστηρίου συμβολαίου του.

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της τοποθέτησής του επισήμανε την αξία του έργου του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή και της ιδιωτικής ασφάλισης σε περιπτώσεις κρίσεων, ενώ αποκάλυψε ότι η ΠΟΑΔ με τα σωματεία μέλη της πρόκειται να συμμετέχουν και να βοηθήσουν στις κατά τόπους αναδασώσεις που θα πραγματοποιηθούν στις πληγείσες περιοχές.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα της εκπομπής πατώντας εδώ

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

Μάθε τα πάντα για τον Σακχαρώδη Διαβήτη

O Σακχαρώδης Διαβήτης, είναι μια κατάσταση που επηρεάζει εκατομμύρια ανθρώπους ανά τον κόσμο, χαρακτηρίζεται από αυξημένα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα που δεν