Ο Β. Βαβυλουσάκης απαντά στον Ε. Σπύρου για την υπόθεση ΣΧΗΜΑ Α.Ε

Facebook
Twitter
LinkedIn
Ο mavrosgatos.gr έλαβε και σας κοινοποιεί επιστολή του γνωστού συναδέλφου Risk Engineer κ. Βασίλη Βαβυλουσάκη σχετικά με τις μακροχρόνιες δικαστικές του διαμάχες με την ΣΧΗΜΑ Α.Ε

Απάντηση του Β. Βαβυλουσάκη στην άποψη του κ. Ευάγγελου Σπύρου (δείτε εδώ)

“Υπενθυμίζω και διευκρινίζω σε κατοικούντες και παροικούντες την Ιερουσαλήμ αντιστοίχως ότι η συμμετοχή μου για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα (Οκτώβριος 2012 – Φεβρουάριος 2015) στην εταιρεία ΣΧΗΜΑ Α.Ε. οριοθετήθηκε και εντάχθηκε σε ένα σαφέστατα καθορισμένο τεχνοκρατικό πλαίσιο το οποίο εγώ ο ίδιος έθεσα ως όρο προσφοράς των υπηρεσιών μου όπως πράττω στις εκάστοτε συνεργασίες μου και στον ασφαλιστικό χώρο.

Οι γνώσεις, η πείρα και η ακεραιότητα μου υπήρξαν τα μόνα εφόδια μου στην αρωγή που μου ζητήθηκε σε μια εποχή τετελεσμένων γεγονότων για την παραπάνω εταιρεία.

Αυτός είναι και ο λόγος που έχω αποφασίσει να μην εμπλακώ σε τακτικισμούς και συσχετισμούς ατόμων και καταστάσεων παρότι αναμφισβήτητα άπαντες γνωρίζουν τα προαναφερθέντα.

Βασική μου πάγια αρχή κι αρχή του γραφείου μου , να μην αφήνω αναπάντητο κάθε γεγονός αναληθές που διαστρεβλώνει πλαίσια εργασιών και χρονικές περιόδους από όπου και αν αυτό προέρχεται.

Είμαι παρών και απέναντι σε οποιοδήποτε ανυπόστατο και ανυπόληπτο σχόλιο και συμπεριφορά όσον αφορά στην παρακώλυση της επαγγελματικής μου υπόστασης και την πιθανή προσπάθεια τρώσης της προσωπικότητας μου.

Β. Ν. Βαβυλουσάκης (Δρ R E)

 

Όσο αφορά τώρα το χθεσινό δημοσίευμα σας πρέπει να πω ότι η συλλογή στοιχείων που κάνατε περιγράφει δυστυχώς ένα κομμάτι της σημερινής αγοράς που είναι μοναδική ευκαιρία τώρα να ξεκαθαρίσει.

Στο τεχνοκρατικό έργο τώρα που προσέφερα εγώ και το διοικητικό συμβούλιο του 2012 για την προσπάθεια εξυγίανσης της Σχήμα πρέπει να ξαναπώ ότι οι λογαριασμοί των υπό εκκαθάριση ασφαλιστικών εταιρειών ήταν σε πολλά σημεία λανθασμένοι και με συλλογή στοιχείων αποδείχτηκε ότι η Σχήμα χρωστούσε λιγότερα απ’ όσα απαιτούσαν.

Πρέπει να προσθέσω επίσης ότι πολλοί συνεργάτες της Σχήμα χρωστούσαν λεφτά από τα κλεισίματα των εταιρειών του 2009 τα οποία αναζητήσαμε δικαστικά και απ’ όσο μπορώ να γνωρίζω μέχρι πρόσφατα ελάχιστοι ανταποκρίθηκαν.

Η πραγματικότητα είναι μία . Η Σχήμα χρωστάει σημαντικά λιγότερα χρήματα από οποιαδήποτε στιγμή στο παρελθόν.

Δυστυχώς όμως με τις υπό εκκαθάριση εταιρείες οι λογαριασμοί είναι σε μεγάλο σημείο ακόμα ανοιχτοί . Αυτό και λανθασμένοι χειρισμοί κάποιων έθεσαν σε ερώτημα την αξιοπιστία μου ,στο σημείο που πολλοί προσπάθησαν ατυχώς να με εμπλέξουν ,για εποχές και γεγονότα που ημερολογιακά και αυταπόδεικτα δεν είχα καμία σχέση με την Σχήμα ή τις εταιρείες που έκλεισαν το 2009.

Μετά από οχτώ χρόνια πανηγυρικά δικαιώθηκα και τώρα περιμένω λογικές εξηγήσεις για το τι έγινε και τι θα έπρεπε να γίνει.

Είμαι όμως μετά από όλη αυτή την καταστροφική ταλαιπωρία έτοιμος να συνεχίσω να βοηθώ την εξυγίανση εταιρειών και θεσμών.

Στη διάθεσή σας, Βασίλης»

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο