Οι «λύκοι» που κατασπαράζουν πελατολόγια φορώντας προβιές προβάτων για να φαίνονται αθώα αρνάκια…και ταυτόχρονα πληρώνουν διαφημίσεις στον τύπο!

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΑΝ και ο Ευάγγελος Σπύρου (του nextdeal) μιλάει συνήθως με γρίφους – κάτι με το οποίο σάν φιλοσοφία ο μαύρος γατούλης διαφωνεί – σε αυτό το κείμενο αναφέρει μερικά σωστά πραγματάκια – απόσπασμα του οποίου σας αναδημοσιεύουμε.

Οι «εκπεσόντες άγγελοι» της ασφαλιστικής αγοράς ξέρουν το δρόμο για τον «παράδεισο»;
Είναι πολλοί οι μέτοχοι, οι διοικητικοί αλλά και οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές (ασφαλιστικοί σύμβουλοι – πράκτορες – μεσίτες – συντονιστές ασφαλιστικών συμβούλων) που εισέπραξαν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ αλλά και εκατομμύρια ευρώ από πελάτες για την ασφάλισή τους αλλά ΟΥΔΕΠΟΤΕ τα κατέθεσαν αναλόγως και παραχρήμα όπως ήταν υποχρεωμένοι στις ασφαλιστικές εταιρίες τους, οι οποίες είτε δεν τα διεκδίκησαν είτε έκαναν «στραβά μάτια» είτε έκαναν συμψηφισμούς είτε έκλεισαν είτε «σέρνονται» για δεκαετίες στα δικαστήρια. Η ΕΑΕΕ δεν τα πήγε καλά σε αυτό το θέμα των παρεκτροπών των μελών της…

Η ΔΕΙΑ της ΤτΕ γνωρίζει ΟΛΑ τα ονόματα (αρκετά γνωρίζουμε και εμείς, όπως και αρκετοί στην ασφαλιστική αγορά). Γνωρίζει ποιοι καταχράστηκαν, ποιοι πλήρωσαν και ποιοι «εκπεσόντες άγγελοι» της ασφάλισης βρήκαν «νόμιμα» ή «παράνομα» της αμαρτίας μονοπάτια και «ζουν» ανάμεσα στα ασφαλιστικά δρώμενα συνεχίζοντας «σαν να μη τρέχει τίποτα» να ασφαλίζουν , να εισπράττουν χρήματα, να «διδάσκουν» τους υπόλοιπους με ομιλίες, άρθρα, συνεντεύξεις και μέσω της ωραίας εφεύρεσης των webinars και live streaming καταστάσεων…Όμως αυτά δε γεμίζουν με φαγητό τις κατσαρόλες στα σπίτια… Ούτε δίνουν προμήθειες για επιβίωση.

Αρκετοί «πρόθυμοι» του συμφέροντος και της «άγνοιας» διευκολύνουν τη συνέχιση του «έργου» τους που υπόσχεται εισιτήριο «στον παράδεισο»… Κάποιοι πληρώνουν και διαφημίσεις στον τύπο, «λύκοι» που κατασπαράζουν πελατολόγια και ασφάλιστρα φορώντας προβιές προβάτων για να φαίνονται αθώα αρνάκια… Όμως οι «εκπεσόντες άγγελοι» δε ζουν για πολύ και κατά κανόνα πεθαίνουν από πείνα ή στη φυλακή, μαζί με τους συνεργούς τους.

(απόσπασμα απο άρθρο του κ. Ευάγγελου Σπύρου, εκδότη του nextdeal.gr)

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

Μάθε τα πάντα για τον Σακχαρώδη Διαβήτη

O Σακχαρώδης Διαβήτης, είναι μια κατάσταση που επηρεάζει εκατομμύρια ανθρώπους ανά τον κόσμο, χαρακτηρίζεται από αυξημένα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα που δεν