Μαύρος Γάτος

Οι προτάσεις του mavrosgatos.gr για τα 80.000 ευρώ που θα πάρει ο κ. Χατζηθεοδοσίου από τις τράπεζες

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Με μεγάλη μας χαρά διαβάσαμε πως ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών κ. Ιωάννης Χατζηθεοδοσίου διεκδίκησε και πήρε 80.000 ζεστά ευρωπουλάκια από τις συστημικές τράπεζες που «ξεζούμισαν» κόσμο και κοσμάκη και πήραν παρανόμως χιλιάδες ασφαλιστήρια συμβόλαια από ελεύθερους επαγγελματίες ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές και επιχειρήσεις διαμεσολάβησης. (δείτε εδώ το σχετικό ρεπορτάζ που προκάλεσε πολλά σχόλια απο συναδέλφους οι οποίοι πιά ΜΙΛΟΥΝ και ΓΡΑΦΟΥΝ δημόσια χωρίς να φοβούνται τίποτα και ΚΑΝΕΝΑΝ!)

 

Δεδομένου ότι το ποσό των 80.000 ευρώ είναι εξαιρετικά μεγάλο προτείνουμε η διανομή προς την διαμεσολάβηση να γίνει ώς εξής:

  • Η ΕΑΔΕ (Ενωση προσώπων με συμβολαιογραφική πράξη) να λάβει το μεγαλύτερο ποσό και συγκεκριμένα 20.000 € προκειμένου να αγοράσει αρκετά μελάνια και να τυπώνει τις ανούσιες ανακοινώσεις της, γενικά συγχαρητήρια προς τον πρόεδρο και το Ε.Ε.Α αλλά και καταγγελτικές επιστολές που στρέφονται ενάντια στην ελευθερία του τύπου.
  • Τα 4 σωματεία που αποτελούν την ΕΑΔΕ (Ενωση Προσώπων με συμβολαιογραφική πράξη) να μοιραστούν από 10.000€ προκειμένου να μη πάνε κόντρα στον πρόεδρο Χατζηθεοδοσίου και να κάνουν αυτό που θέλει. Το ποσό δε θα μοιραστεί αναλόγως των μελών που έχει το κάθε σωματείο διότι έτσι κάποια σωματεία δεν θα πάρουν ούτε ευρώ.
  • Οι υπόλοιποι 13.000 ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές ανά την χώρα να λάβουν από 1,5 € ο καθένας , στο σύνολο 19.500 € προκειμένου να μην προχωρούν σε τυχόν καταγγελίες προς την Τράπεζα της Ελλάδος με αντικείμενο τις αθέμιτες πρακτικές καταστημάτων προς τους πελάτες τους.
  • Τέλος, με τα υπολειπόμενα 50 ευρώ θα πάρουμε ξηρούς καρπούς για να συνοδεύσουμε το ουισκάκι μας το οποίο μας χαλαρώνει από όλα αυτά τα έκτροπα που βλέπουμε στον ασφαλιστικό κλάδο.

Το ανωτέρω κείμενο είναι καθαρά χιουμοριστικό και δεν έχει καμία πρόθεση να προσβάλει οποιαδήποτε πρόσωπα.

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

Bourgazas & Associates E.E: Δεν είμαστε πλέον εκπρόσωποι της City Insurance! Τι απαντά το Επικουρικό Κεφάλαιο για το ζήτημα των αποζημιώσεων;

Σε ένα ατελείωτο κομφούζιο εξελίσσεται η υπόθεση της City Insurance, με την αβεβαιότητα να εντείνεται όλο και περισσότερο στην ελληνική ασφαλιστική αγορά, η

Εντός 30 ημερών υποχρεούνται οι ασφαλισμένοι της City Insurance να συνάψουν συμβόλαιο με νέα εταιρεία! Τι ισχύει σε περίπτωση ατυχήματος εντός αυτού του διαστήματος;

Σύγχυση έχει προκαλέσει στην Ελληνική αγορά η οριστική ανάκληση της λειτουργίας της City Insurance, δεδομένου ότι 180.000 ασφαλιστήρια συμβόλαια αυτοκινήτων βρίσκονται στον