Ολα είναι έτοιμα για την νέα παράταξη του Ε.Ε.Α που στόχο έχει….ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Δημήτρης Γαβαλάκης

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχει συλλέξει ο Μαύρος Γάτος η νέα παράταξη που θα διεκδικήσει την προεδρεία του επαγγελματικού επιμελητηρίου της Αθήνας είναι έτοιμη.

Ηδη συγκεντρώνονται τα ονόματα που θα πλαισιώσουν το ψηφοδέλτιο με πρόεδρο τον…..ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΑΒΑλάκη!

Πληροφορίες αναφέρουν (μή επιβεβαιωμένες προς το παρόν ) πως ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΑΒΑλάκης δέν νιώθει άνετα με το να…..αναπληρώνει τον προεδρο όταν αυτός απλά δέν προλαβαίνει.

Απο την άλλη όχθη, ο κ. Γρέντζελος, ιδιοκτήτης της ΣΧΟΛΗΣ ΟΔΗΓΩΝ ΓΡΕΝΤΖΕΛΟΣ , σκέφτεται άν θα κατέβει αυτόνομος ή άν θα στηρίξει τον ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΑΣ.

Οπως και να έχει οι επόμενΕΣ επιμελητηριακές εκλογές θα έχουν μεγάλο ενδιαφέρον και βέβαια…..ο μΑΥρος γάτΟς εύχεται….ΟΛΟΨΥΧΑ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ γαβΑΛΑΚΗ ΚΑΙ ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΟΣΙΟΥ.

ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ.

ΟΛΟΨΥΧΑ!

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

Μεγάλη προσέλευση αναμένεται στην αυριανή εκδήλωση του Σ.Δ.Α.Ε στη Θεσσαλονίκη!

Ενημερωτική εκδήλωση για την κλιματική αλλαγή και τις επιπτώσεις της στην καθημερινότητα των πολιτών διοργανώνει ο Σύνδεσμος Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών Ν. Θεσσαλονίκης (ΣΔΑΕ) Η