Μαύρος Γάτος

Όλη η αλήθεια για την υπόθεση Κούγια και την ανασφάλιστη μηχανή!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση ότι ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας «συνελήφθη» με ανασφάλιστη μηχανή στη Μύκονο!

Ο Αλέξης Κούγιας τις τελευταίες μέρες βρίσκεται για διακοπές στη Μύκονο, ενώ σύμφωνα με τα δημοσιεύματα κάποιων sites, η αστυνομία του νησιού σταμάτησε για έλεγχο τον ποινικολόγο και διαπίστωσε ότι η μοτοσυκλέτα με την οποία κυκλοφορούσε ήταν ανασφάλιστη, κόβοντάς του κλήση.

Ωστόσο, σύμφωνα με ανακοίνωση του κ. Κούγια το περιστατικό αυτό αποτελεί μία παρεξήγηση, τονίζοντας ότι η μηχανή στην οποία επέβαινε δεν ήταν δική του και ότι απλά δεν είχε μαζί του το αντίγραφο του ασφαλιστηρίου της μοτοσυκλέτας. Συγκεκεριμένα αναφέρει:

«Κάποια sites δημοσιοποίησαν την είδηση ότι κατά τη διενέργεια ενός τροχονομικού ελέγχου στη Μύκονο ευρέθη η μοτοσυκλέτα μου ανασφάλιστη. Η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική. Πράγματι όταν επισκέπτομαι τη Μύκονο, και αυτό γίνεται ορισμένα Σαββατοκύριακα του Ιουλίου, χρησιμοποιώ μία μοτοσυκλέτα, την οποία μου έχει δωρίσει πολύ γνωστός επιχειρηματίας, ο οποίος ήταν και αντιπρόσωπος του εργοστασίου κατασκευής της στην Ελλάδα το 2003, γιατί τον εκπροσώπησα επαξίως στη δίκη του χρηματιστηρίου.
Είναι αλήθεια, ότι σ’ έναν τροχονομικό έλεγχο σε όλα τα δίκυκλα που κυκλοφορούσαν στη Μύκονο εκείνη την ώρα, δύο πολύ ευγενείς αστυνομικοί μου ζήτησαν την άδεια κυκλοφορίας, το δίπλωμά μου και το ασφαλιστήριο της μηχανής.

Δεν είχα μαζί μου το ασφαλιστήριο και αμέσως οι αστυνομικοί βεβαίωσαν την παράβαση και μου επέβαλλαν ένα μικρό πρόστιμο, όπως προβλέπει η νομοθεσία για τον οιονδήποτε παραβάτη.

Την επόμενη ημέρα το πρωί, γιατί η παράβαση βεβαιώθηκε τις πρώτες ώρες της Κυριακής και συγκεκριμένα την Δευτέρα, η γραμματέας μου απέστειλε στο Α.Τ Μυκόνου αντίγραφο του ασφαλιστηρίου και το θέμα θεωρείται λήξαν.

Αξιοπρόσεκτο γεγονός συνιστά η παραδειγματική ευγένεια των αστυνομικών, για την οποίαν απέστειλα εγγράφως συγχαρητήρια στον Αστυνομικό Διευθυντή Μυκόνου».

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι άνθρωποι της Αστυνομίας δεν εξακρίβωσαν με βάση τις διαθέσιμες διαδικτυακές πλατφόρμες ότι η μηχανή ήταν ασφαλισμένη, όπως μπορούν να κάνουν εδώ και δύο χρόνια -μεταξύ και άλλων στοιχείων που έχουν εύκολα πρόσβαση.

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

Σάλος απο τις ασυναρτησίες του τρομπέτα Ζαραλίκα για τις ασφαλιστικές εταιρείες!

Σάλος από τις ασυναρτησίες του Χριστόφορου Ζαραλίκα – γνωστού τρομπέτα του διαδικτύου – για τις ασφαλιστικές εταιρειες! Τεράστιο ζήτημα έχει προκύψει από