Μαύρος Γάτος

Online η νέα πλατφόρμα σύγκρισης ασφαλίστρων από τον ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ

Facebook
Twitter
LinkedIn

Στον ασφαλιστικό κλάδο εισέρχεται ο γνωστός σε όλους ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗΣ με τη νέα πλατφόρμα σύγκρισης προγραμμάτων ασφάλισης αυτοκινήτου GOWISE.GR

Η πλατφόρμα είναι εδώ και λίγες ημέρες online και όπως αναφέρει σχετικά προσφέρει σύγκριση ασφαλίστρων για αυτοκίνητο, μηχανή, αγροτικό, φορτηγό και σκάφος. Επιπλέον μπορεί κάποιος να τιμολογήσει και στον κλάδο περιουσίας (ασφάλιση κατοικιών)

Το gowise.gr συνεργάζεται μέχρι στιγμής με 27 ασφαλιστικές εταιρείες και είναι ιδιοκτησίας DIMERA ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, εταιρεία συμφερόντων του Ιβάν Σαββίδη.

Το ενδιαφέρον στο όλο εγχείρημα είναι πως άν κάποιος κοιτάξει στους όρους χρήσης υπάρχει η εξής αναφορά:

Επί του παρόντος ο Ιστότοπος περιέχει συνδέσμους (links), που παραπέμπουν σε ιστοσελίδες της εταιρείας με την επωνυμία «ΜΟΝΕΥ MARKET ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ». Η Εταιρεία δηλώνει ότι δεν ελέγχει, δεν διαχειρίζεται, δεν είναι υπεύθυνη και δεν εγγυάται για το περιεχόμενο και για το επίπεδο προστασίας των προσωπικών δεδομένων οποιουδήποτε άλλου ιστότοπου. Για το λόγο αυτό, προτρέπουμε τους χρήστες/επισκέπτες του Ιστότοπου να διαβάζουν προσεκτικά τους όρους χρήσης και τις πολιτικές σχετικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων και τη χρήση cookies των ιστότοπων, στους οποίους παραπέμπονται μέσω των links (συνδέσμων), που υπάρχουν στον Ιστότοπο.

Κάτι που πρακτικά σημαίνει πως οι νέες ασφαλίσεις προωθούνται στην γνωστή σε όλους money market και η dimera λαμβάνει προμήθεια.

 

Το ζήτημα είναι αν θα καταφέρει να διεκδικήσει μερίδιο από την συγκεκριμένη πίτα την οποία την μοιράζονται ήδη μεγάλοι παίκτες της αγοράς.

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

Σάλος απο τις ασυναρτησίες του τρομπέτα Ζαραλίκα για τις ασφαλιστικές εταιρείες!

Σάλος από τις ασυναρτησίες του Χριστόφορου Ζαραλίκα – γνωστού τρομπέτα του διαδικτύου – για τις ασφαλιστικές εταιρειες! Τεράστιο ζήτημα έχει προκύψει από