Μαύρος Γάτος

Ως «Λαϊκισμός» χαρακτηρίζεται η διαφορετική άποψη σύμφωνα με τον πρόεδρο του Ε.Ε.Α

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

«Αυτό που γίνεται σε διάφορα site είναι λαϊκισμός και δεν προσφέρουν τίποτα»

«Είπε και  εδήλωσε» στην συνέντευξη του ο κ. Χατζηθεοδοσίου Ιωάννης, πρόεδρος Ε.Ε.Α σε ερώτηση του δημοσιογράφου κ. Κωστή Σπύρου που αφορούσε για τον λόγο που δε συμπεριλήφθηκαν οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές στα προγράμματα ΕΣΠΑ των περιφερειών της χώρας.

Για τον κ. Χατζηθεοδοσίου λοιπόν, η έκφραση άποψης και πόσο περισσότερο αντίθετης άποψης (από τη δική του!)  είναι λαϊκισμός!

Με λύπη μας ενημερώνουμε τον κ. Χατζηθεοδοσίου πως ο «λαϊκιστής» μαύρος γάτος θα συνεχίσει να εκφράζει την γνώμη χιλιάδων ασφαλιστικών διαμεσολαβητών της χώρας που μέχρι πριν λίγους μήνες δεν είχαν κάποιο μέσο να τους εκφράζει και κυρίως δεν μπορούσαν οι ίδιοι να εκφράσουν αυτό που πιστεύουν υπό τον φόβο διαφόρων  έμμεσων και συγκεκαλυμμένων απειλών από κάποιους που νομίζουν ότι η διαμεσολάβηση είναι κτήμα τους.

Αν η έκφραση αντίθετης άποψης είναι λαϊκισμός, και (άλλη γνωστή και συνεχώς επαναλαμβανόμενη ατάκα!) διάσπαση της αγοράς….τότε μάλλον την οπισθοδρόμηση την φέρνουν αυτές οι απόψεις και όχι   η ελευθερία λόγου!

Να σημειώσουμε πως το video του προέδρου του Ε.Ε.Α στο youtube ίσα που συγκέντρωσε 500 προβολές σε σύνολο 14.000 ασφαλιστικών διαμεσολαβητών. Η απήχηση ενός βίντεο στην εποχή των social media του 21ου αιώνα,  κάτι υπονοεί ! Αυτό δεν ακούστηκε στα τόσα σεμινάρια;

Επαναλαμβάνουμε τα λόγια μας σε προηγούμενο άρθρο :

Όπως αναφέρει το Άρθρο 14.1 του Συντάγματος, “καθένας μπορεί να εκφράζει και να διαδίδει προφορικά, γραπτά και δια του τύπου τους στοχασμούς του τηρώντας τους νόμους του Κράτους”.

Τώρα, εάν το ύφος της τοποθέτησής μας δεν άρεσε σε κάποιους και πιστεύουν ότι θίγονται τα δικαιώματα τους, τότε το δημοκρατικό πολίτευμα τους επιτρέπει να καταφύγουν στη δικαιοσύνη.

Εάν πάλι μια τοποθέτηση απλά αποτελεί διαφωνία χωρίς να περιέχει τίποτα ποινικά κολάσιμο, τότε αυτοί που δυσαρεστούνται πρέπει να καλλιεργήσουν το ψυχικό σθένος να δέχονται τις διαφορετικές απόψεις των άλλων με τον ίδιο τρόπο που όλοι οι υπόλοιποι δέχονται αντίστοιχα τις δικές τους. Αυτό εκτός από δημοκρατία ονομάζεται και … πολιτισμένη συμπεριφορά!

Ο καθένας μας κύριοι δικαιούται ΑΠΟΨΗΣ , ΔΙΑΦΩΝΙΑΣ , ΚΡΙΤΙΚΗΣ και ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ από την στιγμή  που ένα γεγονός εκτίθεται στη δημοσιότητα. Αυτή είναι και η όλη ουσία της δημοκρατίας.

ok?

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

Εντός 30 ημερών υποχρεούνται οι ασφαλισμένοι της City Insurance να συνάψουν συμβόλαιο με νέα εταιρεία! Τι ισχύει σε περίπτωση ατυχήματος εντός αυτού του διαστήματος;

Σύγχυση έχει προκαλέσει στην Ελληνική αγορά η οριστική ανάκληση της λειτουργίας της City Insurance, δεδομένου ότι 180.000 ασφαλιστήρια συμβόλαια αυτοκινήτων βρίσκονται στον

Ευχαριστήριο μήνυμα του Προέδρου της ΠΟΑΔ κ. Παναγιώτη Μιχαλόπουλου στην ομάδα της Ιnsurance Innovation

Ο Πρόεδρος της ΠΟΑΔ κ. Παναγιώτης (Τάκης) Μιχαλόπουλος ευχαρίστησε με δημόσια ανάρτησή του στο Facebook τη δημοσιογραφική ομάδα της Insurance Innovation για την ευκαιρία που έδωσε στην ΠΟΑΔ