Οταν ο θεούλης ΛΙΑΠΗΣ κυκλοφορούσε με το ανασφάλιστο TUAREG

Facebook
Twitter
LinkedIn

Μάλλον κάποιοι Υπουργοί και Υφυπουργοί δέν θεωρούν την ασφάλιση κάτι το σημαντικό και “ξεχνάνε” να την ανανεώσουν.

Ποσοι απο εσάς θυμάστε την περίπτωση του “θεούλη” ΛΙΑΠΗ που τον έπιασε η αστυνομία να κυκλοφορεί με πλαστές πινακίδες , χωρίς δίπλωμα και χωρίς ασφάλιση;

Δείτε τί εγραψαν οι ιστοσελίδες εκείνη την εποχή

Με ανασφάλιστο αυτοκίνητο, πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας και χωρίς να φέρει δίπλωμα συνελήφθη να οδηγεί ο πρώην υπουργός Μιχάλης Λιάπης.

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, ο -διατελέσας και υπουργός Μεταφορών- Μιχάλης Λιάπης, οδηγούσε τζιπ μεγάλου κυβισμού (ένα VW Τuareg) χωρίς ασφαλιστήριο συμβόλαιο και χωρίς να φέρει δίπλωμα και αστυνομική ταυτότητα, ενώ το αυτοκίνητο έφερε μη νόμιμες κρατικές πινακίδες.

Ειδικότερα, όπως διευκρινίστηκε από την αστυνομία, οι πινακίδες του αυτοκινήτου είχαν παραδοθεί και στη θέση τους είχαν τοποθετηθεί πλαστές.

Ο κ. Λιάπης συνελήφθη στις 11.00 το πρωί από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ όταν παραβίασε «stop» στην οδό Αρτέμιδος, στη Λούτσα.

Οι αστυνομικοί της ΔΙΑΣ τον σταμάτησαν και ύστερα από έλεγχο, διαπιστώθηκε ότι ο πρώην υπουργός οδηγούσε όχημα με πλαστές πινακίδες και χωρίς ασφάλεια. Μάλιστα, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς, ότι είχε βάλει τις πινακίδες για να «κάνει βόλτες».

Ο κ. Λιάπης οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Αρτέμιδος, απ’ όπου και επρόκειτο να μεταφερθεί στην τροχαία Αγίας Παρασκευής, προκειμένου να σχηματισθεί δικογραφία εις βάρος του και να οδηγηθεί, ακολούθως, ενώπιον του εισαγγελέα.

Μετά τη σύλληψή του ο κ. Λιάπης, στον οποίο επιβλήθηκε το προβλεπόμενο πρόστιμο των 500 ευρώ, προσκόμισε πάντως το δίπλωμα και την ταυτότητά του.

Στις 6.00 το απόγευμα αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα με τις κατηγορίες της πλαστογραφίας, ψευδούς βεβαίωσης και ανασφάλιστου οχήματος.

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

Μάθε τα πάντα για τον Σακχαρώδη Διαβήτη

O Σακχαρώδης Διαβήτης, είναι μια κατάσταση που επηρεάζει εκατομμύρια ανθρώπους ανά τον κόσμο, χαρακτηρίζεται από αυξημένα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα που δεν