Μαύρος Γάτος

Πάνος Δημητρίου: “Η απόκτηση της AXA σηματοδοτεί ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία της Generali”

Facebook
Twitter
LinkedIn

H εξαγορά της AXA Aσφαλιστικής Α.Ε. από την Generali ολοκληρώθηκε και επίσημα εχθές έπειτα από την έγκριση των αρμόδιων αρχών, ανατρέποντας τις ισορροπίες στο κλάδο της ασφάλισης στη χώρα μας, με την Generali να ενισχύει τις δραστηριότητες της, εδραιώνοντας την παρουσία της στην ελληνική ασφαλιστική αγορά.

Η εξαγορά αυτή συνοδεύεται από την αποκλειστική συμφωνία διανομής της Generali με την Alpha Bank διάρκειας 20 ετών.

Τις τελευταίες εξελίξεις σχολίασε με ανάρτησή του στο Linkedin o CEO της Generali HellasΠάνος Δημητρίου, τονίζοντας ότι η εξαγορά της ΑΧΑ Ασφαλιστικής ανοίγει μία νέα σελίδα στην ιστορία του ομίλου, ενισχύοντας τους στόχους της εταιρίας. Πιο συγκεκριμένα αναφέρει:

“Ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία των 135 χρόνων λειτουργίας της Generali στην Ελλάδα, σηματοδοτεί η απόκτηση της AXA Ασφαλιστική Α.Ε. Από σήμερα η ομάδα μας διευρύνεται και θέτει νέους στόχους. Συγκριτικό μας πλεονέκτημα σε αυτό το νέο εγχείρημα θα αποτελέσει η διαφορετικότητα των ανθρώπων μας και η δυνατότητα ανάπτυξης των ταλέντων τους.

Με ανανεωμένες δυνάμεις θα συνεχίσουμε να επενδύουν στην καινοτομία με στόχο την παροχή μίας εξαιρετικής εμπειρίας εξυπηρέτησης για τους πελάτες μας.
Τα συγχαρητήριά μου σε όσους συνέβαλλαν σε αυτήν την επιτυχία και ένα θερμό καλωσόρισμα στα νέα μέλη της ομάδας μας.”

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

Σάλος απο τις ασυναρτησίες του τρομπέτα Ζαραλίκα για τις ασφαλιστικές εταιρείες!

Σάλος από τις ασυναρτησίες του Χριστόφορου Ζαραλίκα – γνωστού τρομπέτα του διαδικτύου – για τις ασφαλιστικές εταιρειες! Τεράστιο ζήτημα έχει προκύψει από