Πασίγνωστο επιμελητηριακό πρόσωπο κάνει κωλοτούμπα και «παζαρεύει» για μία θέση στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας!

Facebook
Twitter
LinkedIn

 Γνωστό πρόσωπο του επιμελητηριακού χώρου μεγαλωμένο σε «πράσινα ορθόδοξα σαλόνια» διαπραγματεύεται «ακουσον άκουσον» μία θέση στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας! Προϋπόθεση…..να μη μιλάει τόσο αντιπολιτευτικά!

Τι κι αν έχει αρνηθεί δημόσια την επιθυμία του να πολιτευτεί, ο πραγματικός στόχος ήταν και παραμένει πάντα η βουλευτική καρέκλα.

Μάλιστα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το εν λόγω πρόσωπο έχει ήδη ξεκινήσει περιοδείες σε όλη τη χώρα για προκειμένου να πείσει ότι έχει «ρεύμα» ψηφοφόρων. Φωτογραφίες σε επιμελητήρια και συλλόγους είναι μέρος του σχεδίου.

 Άλλες πληροφορίες αναφέρουν πως το ίδιο πρόσωπο επιθυμεί εξίσου μία θέση στην Ευρωβουλή! Μάλιστα στην συμφωνία εφόσον επιτευχθεί συμπεριλαμβάνεται και μόνιμος μεταφραστής δεδομένου ότι από αγγλικά…ΔΕ ΣΚΑΜΠΑΖΕΙ!

Τις πληροφορίες άκουσε ο mavrosgatos μέσα στη Διεθνή Εκθεση Θεσσαλονίκης σε περίπτερο…..με μικρό νούμερο.

Για να δούμε τι θα δούμε …

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

Τί είναι τελικά η τεχνητή νοημοσύνη και τι ρόλο παίζει στην κυβερνοασφάλεια

Έχετε σκεφτεί ποτέ πώς χρησιμοποιούν οι κυβερνοεγκληματίες την τεχνητή νοημοσύνη ή ακόμα και οι ομάδες που υπερασπίζονται την ασφάλειά μας στην κυβερνοασφάλεια;

Μάθε τα πάντα για τον Σακχαρώδη Διαβήτη

O Σακχαρώδης Διαβήτης, είναι μια κατάσταση που επηρεάζει εκατομμύρια ανθρώπους ανά τον κόσμο, χαρακτηρίζεται από αυξημένα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα που δεν