Μαύρος Γάτος

Πλήρης επιβεβαίωση του Μαύρου Γάτου για συνένωση δυνάμεων της AEGEAN INSURANCE και της IONIOS BROKERS

Facebook
Twitter
LinkedIn

Επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες πως AEGEAN INSURANCE συμφερόντων Μανώλη Χαραλάμπη και IONIOS BROKERS συμφερόντων Μάρκου Ροντογιάννη ενώνουν τις δυνάμεις τους προκειμένου να προσφέρουν ακόμη περισσότερες επιλογές σε ασφαλιστικά προϊόντα στα δίκτυα συνεργατών τους.

Αξίζει να αναφέρουμε πως απο την μία η IONIOS BROKERS διαθέτει ένα εξαιρετικά διευρυμένο δίκτυο συνεργατών σε όλη την χώρα και απο την άλλη η Aegean Insurance έχει την ευχέρεια και την δυνατότητα να φέρνει ασφαλιστικές εταιρείες απο το εξωτερικό.

Τις επόμενες ημέρες θα σας αποκαλύψουμε και τους όρους συνεργασίας των δύο δυνάμεων καθώς και τις επόμενες κινήσεις τους

 

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

Δημήτρης Γαβαλάκης Πριν από ενάμιση χρόνο στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο της Αθήνας εκπονήσαμε μία ενδιαφέρουσα έρευνα για τις επιχειρήσεις – μέλη μας. Η έρευνα διενεργήθηκε από την εταιρεία Pulse σε δείγμα 500 επιχειρήσεων της Αθήνας.

Θέλετε να μάθετε για την ασφάλιση επιχειρήσεων στην χώρα μας; Ο Δημήτρης Γαβαλάκης μας ενημερώνει!!

Πριν από ενάμιση χρόνο στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο της Αθήνας εκπονήσαμε μία ενδιαφέρουσα έρευνα για τις επιχειρήσεις – μέλη μας. Η έρευνα διενεργήθηκε