Πλήρης επιβεβαίωση του Μαύρου Γάτου για το σκάνδαλο RAZZMATAZZ & ΠΣΑΣ….μετά από 2 χρόνια!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Όταν ο Μαύρος Γάτος τον Μάρτιο του 2020 είχε αποκαλύψει το τεράστιο σκάνδαλο των 100.000 € και πλέον του ΠΣΑΣ , MDRT & RAZZMATAZZ κάποια καλόπαιδα έπεσαν να τον φάνε και «λαλούσαν» δεξιά και αριστερά ότι στρέφεται (ο Μ.Γ) κατά της διαμεσολάβησης!
Δείτε εδώ τί έγραφε τότε ο Γάτος

Εστω και αργά όμως, μετά από 2 και πλέον χρόνια, το πόρισμα της ελεγκτικής εταιρείας για το ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΠΣΑΣ έρχεται να τον επιβεβαιώσει! (πού είστε όλοι εσείς γατάκια που λέγατε τις μ@λ@κίες σας 😉

Για να δούμε λοιπόν τί αναφέρει ο ελεγκτής για το ΦΑΓΟΠΟΤΙ εκείνης της περιόδου.

Από τον έλεγχο της χρήσης 2020 προέκυψαν μεταξύ άλλων τα παρακάτω ευρήματα:

Η εταιρεία GRAND RAZZMATAZZ EVENTS IKE ανέλαβε την διεξαγωγή του συνεδρίου MDRT της ελεγχόμενης χρήσης για λογαριασμό του συνδέσμου χωρίς καμία έγκριση από το ΔΣ και χωρίς να υφίσταται υπογεγραμμένη σύμβαση από την εν λόγω εταιρεία και το ΠΣΑΣ.

Από τον έλεγχο δεν ευρέθηκαν τα ανάλογα παραστατικά που αφορούσαν την εν λόγω εταιρεία διότι δεν προσκομίσθηκαν από την τωρινή διοίκηση ενώ τα ανακαλύψαμε από την διασταύρωση των τιμολογίων ΜΥΦ και μετά από ενοχλήσεις προς το λογιστήριο της εταιρείας μας αποστείλανε αντίγραφα των νόμιμων παραστατικών ώστε να καταχωρηθούν στα βιβλία.
Από τον έλεγχο του τιμολογίου που μας προσκομίσθηκε (στην ελεγκτική εταιρεία) προέκυψε όσον αφορά την εξόφληση του ότι ποσό 67.000 € το οποίο προκαταβλήθηκε εντός της χρήσης 2019 στην GRAND RAZZMATAZZ EVENTS IKE πραγματοποιήθηκε από λογαριασμό τρίτου που δεν αφορά τον Σύνδεσμο ενώ η εξόφληση του υπολοίπου στην χρήση 2020 ποσού 39.388,93€ ολοκληρώθηκε από τον λογαριασμό του ΠΣΑΣ στην alpha bank.

Από τα ανωτέρω συνεπάγεται πως δεν υπήρχε σχετική απόφαση και έγκριση από τα μέλη του Δ.Σ για την εν λόγω πράξη κι ώς εκ τούτου αμφισβητείται η νομιμότητα της συναλλαγής και της όλης διοργάνωσης που μέχρι σήμερα πραγματοποιούνταν από τον σύνδεσμο.

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

Ο Κασσελάκης στο Ε.Ε.Α θα συναντήσει τον πρόεδρο Χατζηθεοδοσίου για να μιλήσουν για……την επιχειρηματικότητα!

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης θα επισκεφθεί την Πέμπτη 9/11/2023 στις 14:00 τα γραφεία του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών. Εκεί ο