Μαύρος Γάτος

Πληροφορίες για εισαγωγή της Εθνικής Ασφαλιστικής στο Χ.Α.Α

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Έκτακτο διοικητικό συμβούλιο πραγματοποίησε το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης η διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας με στόχο να εξετάσει τις εξελίξεις στο μέτωπο της πώλησης της Εθνικής Ασφαλιστικής.

Στο πλαίσιο του εκτάκτου συμβουλίου των μελών της διοίκησης της τράπεζας, υπήρξε αναλυτική ενημέρωση για την εξέλιξη των διαπραγματεύσεων και του πλαισίου των συνομιλιών που έχει ξεκινήσει η τράπεζα με τη CVC Capital Partners, μετά και την υποβολή προσφοράς που είχε κατατεθεί τον περασμένο Μάρτιο.

Το διοικητικό συμβούλιο δεν πήρε καμία απόφαση αλλά περιορίστηκε να εξετάσει όλες τις παραμέτρους της προσφοράς και των διαβουλεύσεων που πραγματοποιήθηκαν το τελευταίο διάστημα και θα συνεχιστούν και τις επόμενες τουλάχιστον δύο εβδομάδες.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν περιέλθει στον μαύρο γάτο εξετάζεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να μην προχωρήσει η πώληση της εταιρείας αλλα να εισαχθεί στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθήνας και έπειτα μέσω του χρηματιστηρίου να γίνει η πώληση.

Από την άλλη πλευρά υψηλόβαθμα στελέχη του χώρου αναφέρουν πως οι συνθήκες στο χρηματιστήριο δεν ευνοούν για να προσελκύσουν επενδυτές σε ένα τόσο μεγάλο εγχείρημα.
Σημειώνεται ότι η Εθνική Τράπεζα οφείλει να πουλήσει το 80% της Εθνικής Ασφαλιστικής και καταληκτικό σημείο για να έχει οριστικοποιήσει τις αποφάσεις της είναι η 31/12/2020.

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

H Ηellas Direct προετοιμάζει την είσοδό της στη Ρουμάνικη αγορά! Πώς συνδέεται η απόφασή της με την City Insurance;

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση ότι η Hellas Direct, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες ασφάλισης αυτοκινήτων στην Ελλάδα, προετοιμάζει την είσοδό της στη

Η υπόσχεση για το φάρμακο κατά της παχυσαρκίας εξαρτάται πλέον από την ασφαλιστική βιομηχανία

Της Σωτηρίας Γιαννακοπούλου, Η συζήτηση περί μαγικών φαρμάκων για την απώλεια βάρους αποτελεί ένα σύνηθες θέμα συζήτησης, τόσο στον ιατροφαρμακευτικό κλάδο, όσο