Μαύρος Γάτος

Πληροφορίες για εισαγωγή της Εθνικής Ασφαλιστικής στο Χ.Α.Α

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Έκτακτο διοικητικό συμβούλιο πραγματοποίησε το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης η διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας με στόχο να εξετάσει τις εξελίξεις στο μέτωπο της πώλησης της Εθνικής Ασφαλιστικής.

Στο πλαίσιο του εκτάκτου συμβουλίου των μελών της διοίκησης της τράπεζας, υπήρξε αναλυτική ενημέρωση για την εξέλιξη των διαπραγματεύσεων και του πλαισίου των συνομιλιών που έχει ξεκινήσει η τράπεζα με τη CVC Capital Partners, μετά και την υποβολή προσφοράς που είχε κατατεθεί τον περασμένο Μάρτιο.

Το διοικητικό συμβούλιο δεν πήρε καμία απόφαση αλλά περιορίστηκε να εξετάσει όλες τις παραμέτρους της προσφοράς και των διαβουλεύσεων που πραγματοποιήθηκαν το τελευταίο διάστημα και θα συνεχιστούν και τις επόμενες τουλάχιστον δύο εβδομάδες.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν περιέλθει στον μαύρο γάτο εξετάζεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να μην προχωρήσει η πώληση της εταιρείας αλλα να εισαχθεί στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθήνας και έπειτα μέσω του χρηματιστηρίου να γίνει η πώληση.

Από την άλλη πλευρά υψηλόβαθμα στελέχη του χώρου αναφέρουν πως οι συνθήκες στο χρηματιστήριο δεν ευνοούν για να προσελκύσουν επενδυτές σε ένα τόσο μεγάλο εγχείρημα.
Σημειώνεται ότι η Εθνική Τράπεζα οφείλει να πουλήσει το 80% της Εθνικής Ασφαλιστικής και καταληκτικό σημείο για να έχει οριστικοποιήσει τις αποφάσεις της είναι η 31/12/2020.

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

Τι είναι η επαγγελματική αστική ευθύνη και πόσο αναγκαία είναι πραγματικά;

Του Λεωνίδα Φούκα, Ανεξάρτητος Ασφαλιστικός Πράκτορας, Απόφοιτος Τμήματος Στατιστικής & Ασφαλιστικής Επιστήμης Παν/μίου Πειραιά Τα τελευταία χρόνια παρατηρούμε στον κλάδο μας αυξανόμενη ζήτηση

«Ο Ζεν Ασφαλιστικός Διαμεσολαβητής! Γίνε απόλυτα παραγωγικός με τη μεθοδολογία GTD» Κάντε εγγραφή στο νέο insuranceforum webinar με τον Ιωάννη Μηλιάτση και πείτε αντίο στο άγχος που σας ταλαιπωρεί

Κατοχύρωσε τη θέση σου έως την Τρίτη 30 Νοεμβρίου και παρακολούθησε το webinar μόνο με 40€ Τα αγαπημένα επιμορφωτικά webinars των επαγγελματιών του

Οι Lloyd’s και ο Τιτανικός

Δεν νομίζω να υπάρχει άνθρωπος που να μην γνωρίζει την ιστορία του τιτανικού, ειδικά μετά την ομώνυμη ταινία του 1997 με τον