Πληροφορίες για νέα αποχώρηση Σωματείου απο την ΕΑΔΕ τις επόμενες μέρες

Facebook
Twitter
LinkedIn

Μή επιβεβαιωμένες πληροφορίες (μέχρι στιγμής) του Μαύρου Γάτου αναφέρουν πως ετοιμάζεται  ακόμη ένα σωματείο να αποχωρήσει από την Ενωση προσώπων με συμβολαιογραφική πράξη (ΕΑΔΕ).  Το Δ.Σ του εν λόγω σωματείου είναι απίστευτα δυσαρεστημένο από τις απανωτές “συνδικαλιστικές γκάφες” της ΕΑΔΕ αλλα και από τον δρόμο που έχει επιλέξει ικανοποιώντας τις οδηγίες του “εντολέα της” που θέλει να ελέγξει το σύνολο της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης. Ονόματα δέ λέμε – οικογένειες δέ θίγουμε.

Να θυμίσουμε πως την αρχή έκανε τον περασμένο Μάιο ο Σύνδεσμος των Συνεργαζομένων με Μεσίτες Lloyd’s στην Ελλάδα (Hellenic Committee of Lloyd’s Brokers Associates) ο οποίος και αποχώρησε απο την ΕΑΔΕ.

Ο εν λόγω σύνδεσμος ιδρύθηκε το 1938 και είναι ένας από τους παλαιότερους ασφαλιστικούς συνδέσμους στην Ελλάδα.

Παραδοσιακά, ο Σύνδεσμος απαρτιζόταν από ναυτασφαλιστικούς μεσίτες, οι οποίοι τότε εκπροσωπούσαν μεσίτες των Lloyd’s του Λονδίνου, καθώς αυτή ήταν η κύρια αγορά ναυτασφαλίσεων. Τα τελευταία χρόνια, η συνεργασία των μελών του Συνδέσμου έχει διεθνοποιηθεί, επεκτείνεται σε όλες τις παγκόσμιες ναυτιλιακές αγορές, ωστόσο, διατηρεί πολύ ισχυρούς δεσμούς με την αγορά των Lloyd’s όπως υποδηλώνει ο τίτλος του.

Να θυμίσουμε πως η τελευταία “γκάφα” που έκανε η ΕΑΔΕ ήταν η “γιορτή” των δέκα ετών απο την ίδρυσή της κάτι που είναι αναληθές. Δειτε εδώ σχετικό ρεπορτάζ που “τσίτωσε τα νεύρα” του Δ.Σ

Ο μαύρος γάτος ελπίζει (ολόψυχα) να το σκεφτούν δεύτερη φορά και να μήν υπάρξει νέα αποχώρηση απο την ΕΑΔΕ γιατί θα μείνουν ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΚΟΣ.

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

Ο Κασσελάκης στο Ε.Ε.Α θα συναντήσει τον πρόεδρο Χατζηθεοδοσίου για να μιλήσουν για……την επιχειρηματικότητα!

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης θα επισκεφθεί την Πέμπτη 9/11/2023 στις 14:00 τα γραφεία του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών. Εκεί ο