ΠΟΑΔ: Ολοκληρώθηκε η διαδικτυακή συνάντηση των πρωτοβάθμιων σωματείων

Facebook
Twitter
LinkedIn
Ίσως και μέσα στη μέρα θα έχουμε την ανακοίνωση της εισόδου και εγγραφής του μεγαλύτερου σωματείου ασφαλιστικών διαμεσολαβητών της χώρας στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών.

Ολοκληρώθηκε εχθές η προγραμματισμένη διαδικτυακή συνάντηση των μελών – πρωτοβάθμιων σωματείων της ΠΟΑΔ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών)εν όψει της 2ης εθνικής συνδιάσκεψης που θα διεξαχθεί στις 11 /11 διαδικτυακά λόγω της έκρυθμης κατάστασης με την εξάπλωση του covid 19.

Η συνάντηση έγινε σε ιδιαίτερα φιλικό και κυρίως ΕΝΩΤΙΚΟ κλίμα και ήταν μία πολύ καλή ευκαιρία τα μέλη της Ομοσπονδίας να εκφράσουν τις απόψεις τους για το μέλλον του κλαδου.

Μέρος των αποφάσεων του τηλεσυνεδριου αυτού θα εκτεθούν στην συνδιάσκεψη απο τον πρόεδρο της ΠΟΑΔ κ. Τάκη Μιχαλόπουλο.

Σχετική ενημέρωση ανάρτησε ο αντιπρόεδρος της ΠΟΑΔ κ. Ηλίας Τσολάκης  στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook και μεταξύ άλλων ανέφερε πως “Η ΠΟΑΔ είναι η πανελλήνια ομοσπονδία ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών. Είναι δευτεροβαθμιο όργανο του οποίου το ΔΣ ειναι εκλεγμένο από τους νόμιμα εκλεγμένους από τα πρωτοβάθμια όργανα αντιπροσώπους των, και εξυπηρετεί πανελλαδικά τα συμφέροντα των σωματείων που είναι μέλη της. Μέλη της ΠΟΑΔ είναι όσα σωματεία είναι εγγεγραμμένα σε αυτήν. Βάσει του καταστατικού της, εδώ και μερικες δεκαετίες στην ΠΟΑΔ εγγράφονται πρωτοβάθμια σωματεία που υπάρχουν σε όλη την ελληνική επικράτεια και όχι μεμονωμένοι ασφαλιστικοί πράκτορες ή μεσίτες ή συντονιστές οι οποίοι τυγχάνει να είναι μέλη σωματείων.

Αυτό την κάνει μοναδική σε όλη την Ελλάδα και είναι και το μοναδικό δευτεροβάθμιο όργανο εκπροσώπησης που υπάρχει. Κατάφερε να αναγνωριστεί από τους εκπροσώπους της διαμεσολαβησης πανελλαδικά γιατί είναι ενωτικό και όχι διασπαστικο όργανο, οι ενέργειες της είναι σύννομες και λειτουργούν με γνώμονα το κοινό καλό όλου του κλαδου.

Μέσα στην δεκαετία που πέρασε έγινε περισσότερο γνωστή γιατί διεκδίκησε και κατάφερε να υλοποιήσει με αγώνα πολλά από τα αιτήματα των μελών της . Από εδώ και πέρα το μοναδικό μέλημα της θα είναι να χαρακτηριστεί η μόνη φωνή εκπροσώπησης πανελλαδικά. Σας αντιπρόεδρος της ΠΟΑΔ εδώ και δέκα μήνες αγωνίζομαι να βάλω ένα ακόμη λιθαράκι σε αυτό που λέγεται ενότητα του κλάδου για διεκδίκηση ακόμη περισσότερων αιτημάτων τα οποία είναι πολλά και απαιτούν σύμπνοια.”

Ο Μαύρος Γάτος σημειώνει ξανά το εξής: Η ΠΟΑΔ είναι ένα ενωτικό όργανο που έχει φέρει για πρώτη φορά κοντά τα περισσότερα σωματεία της χώρας.

Το τελευταίο διάστημα ακούμε φωνές που μιλούν για τη δημιουργία ενός ενιαίου σωματείου διαμεσολάβησης – για ένα όργανο που θα εκπροσωπεί όλα τα σωματεία της χώρας και άλλα τέτοια συναφή. Και βέβαια όλα αυτά τα “σκόρπια” λόγια οδηγούν στη γνωστή ατάκα “Για να υπάρχει ενότητα του κλάδου”!!

Η απάντηση του μαύρου γάτου σε όλους αυτούς που λένε τα ανωτέρω είναι:

ΚΥΡΙΟΙ, ΚΑΙ ΕΝΟΤΗΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ”

Οπότε αυτό το “παραμύθι” το οποίο θέλετε να οδηγήσει στην αποδυνάμωση ή ακόμη και στη διάσπαση της ΠΟΑΔ και τη δημιουργία ενός νέου ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ που ποιος ξέρει τί θέλουν κάποιοι να εξυπηρετεί….ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟ!

ΝΙΑΟΥ

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

Μάθε τα πάντα για τον Σακχαρώδη Διαβήτη

O Σακχαρώδης Διαβήτης, είναι μια κατάσταση που επηρεάζει εκατομμύρια ανθρώπους ανά τον κόσμο, χαρακτηρίζεται από αυξημένα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα που δεν