Μαύρος Γάτος

ΠΟΑΔ: Στην ομοσπονδία ανήκει απο σήμερα και ο σύλλογος διαμεσολαβητών ΕΒΡΟΥ!

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών απο σήμερα είναι ακόμη πιό δυνατή!  Απο σήμερα ο σύλλογος των διαμεσολαβητών Εβρου ενώνει τις δυνάμεις του με την ΠΟΑΔ, το μοναδικό πανελλαδικό δευτεροβάθμιο σωματείο της χώρας!

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΟΑΔ αναφέρει σχετικά:

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Έβρου «Ε.Α.Δ.Ε.» , ανταποκρινόμενοι στην πρόσκληση συνεργασίας και ενότητας που τους απευθύναμε, ενέγραψαν τον Σύλλογο τους, ως Τακτικό Μέλος στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών «Π.Ο.Α.Δ.».
Καλωσορίζουμε με ιδιαίτερη χαρά τους αγαπητούς συναδέλφους, ευχόμενοι και ευελπιστούντες σε μια άριστη συνεργασία προς όφελος της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης.
Με εκτίμηση
Το Δ.Σ. της ΠΟΑΔ

 

Να θυμίσουμε πως την ενότητα του κλάδου δέν την ενστερνίζονται τα μέλη του Δ.Σ της ΕΕΑΕ που προσφάτως αποχώρησαν απο την ΠΟΑΔ! Διαβάστε εδώ το σχετικό ρεπορτάζ του μαύρου γάτου που ….ώς συνήθως ενόχλησε ! (και μας έκαναν για ακόμη μία φορά…ΝΤΑ)

Γνώστες του κλάδου που παρακολουθούν τα συνδικαλιστικά εντός ανέφεραν χαρακτηριστικά στον Μαύρο Γάτο πως “καλύτερα που αποχώρησε η Ε.Ε.Α.Ε, άλλωστε έχει χρόνια τώρα που είναι μακριά από την διαμεσολάβηση ενεργώντας ώς όργανο του ………(δέν μπορούμε να αναφέρουμε όνομα –  τί κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια) για να ελέγχει την διαμεσολάβηση.”

Πολλά συγχαρητήρια στην ΠΟΑΔ και άκόμη πιο πολλά συγχαρητήρια στο Δ.Σ του συλλόγου του ΕΒΡΟΥ που είναι σίγουρο πως θα έχουν πολλά να κερδίσουν πρός όφελος των μελών τους.

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

Εντός 30 ημερών υποχρεούνται οι ασφαλισμένοι της City Insurance να συνάψουν συμβόλαιο με νέα εταιρεία! Τι ισχύει σε περίπτωση ατυχήματος εντός αυτού του διαστήματος;

Σύγχυση έχει προκαλέσει στην Ελληνική αγορά η οριστική ανάκληση της λειτουργίας της City Insurance, δεδομένου ότι 180.000 ασφαλιστήρια συμβόλαια αυτοκινήτων βρίσκονται στον

Ευχαριστήριο μήνυμα του Προέδρου της ΠΟΑΔ κ. Παναγιώτη Μιχαλόπουλου στην ομάδα της Ιnsurance Innovation

Ο Πρόεδρος της ΠΟΑΔ κ. Παναγιώτης (Τάκης) Μιχαλόπουλος ευχαρίστησε με δημόσια ανάρτησή του στο Facebook τη δημοσιογραφική ομάδα της Insurance Innovation για την ευκαιρία που έδωσε στην ΠΟΑΔ