Μαύρος Γάτος

Ποιά είναι τα δύο καίρια ζητήματα που έπεσαν στο τραπέζι κ.Χατζηθεοδοσίου ?

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Σάλος έχει προκληθεί μετά το δημοσίευμα του insurance-eea.gr (μέσο δημοσιότητας του κ. Ιωάννη Χατζηθεοδοσίου – προέδρου του Ε.Ε.Α) στο οποίο αναφέρεται πως οι κ.κ Γαβαλάκης & Χατζηθεοδοσίου συναντήθηκαν με τον κ. Χρ. Σταικούρα για να συζητήσουν θέματα που αφορούν την εξέλιξη του κλάδου.

Στο εν λόγω ρεπορτάζ δέν γίνεται ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ αναφορά στο περιεχόμενο της συνάντησης παρα μόνο…..οτι ύπηρξε θετική ανταπόκριση και κατανόηση!!

Το ρεπορτάζ μάλιστα αναφέρει ακριβώς το εξής:

Θέματα που απασχολούν την ασφαλιστική διαμεσολάβηση και τα οποία πρέπει να επιλυθούν άμεσα έθεσαν στον υπουργό Οικονομικών κ. Χρ. Σταϊκούρα ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών κ. Ι . Χατζηθεοδοσίου και ο Γενικός Γραμματέας κ. Δ. Γαβαλάκης κατά την συνάντηση που είχαν μαζί του στο υπουργείο.

Όπως τεκμηριώθηκε από τους εκπροσώπους του Ε.Ε.Α. στον υπουργό, η εξέλιξη του κλάδου, η ισχυρή συμμετοχή του στην οικονομία και οι μεταβολές που επήλθαν στην λειτουργία του από την νομοθετική και κανονιστική συμμόρφωσή του με την ευρωπαϊκή νομοθεσία, έχουν δημιουργήσει δεδομένα τα οποία απαιτούν ρυθμίσεις που θα διευκολύνουν τους επαγγελματίες στην καθημερινή λειτουργία τους.

Στο πλαίσιο αυτό με προτεραιότητα ετέθησαν στον υπουργό δύο καίρια ζητήματα στα οποία υπήρξε θετική ανταπόκριση και κατανόηση ενώ επίσης τονίστηκε και το επείγον της διευθέτησής τους.

Με την προοπτική άμεσων λύσεων τις οποίες ζήτησε η διοίκηση του Ε.Ε.Α. συμφωνήθηκε με τον υπουργό ότι θα υπάρξει και επόμενη συνάντηση στην οποία θα τεθούν και άλλα θέματα που αφορούν την ασφαλιστική διαμεσολάβηση με την βεβαιότητα ότι έχει διασφαλιστεί η θετική αντιμετώπιση των αρμοδίων στην άμεση επίλυσή τους.

 

ΕΥΕΛΠΙΣΤΟΥΜΕ ΚΥΡΙΕ ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΟΣΙΟΥ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΥΦΗ ΑΤΖΕΝΤΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΩΡΕΣ ΘΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΤΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ!!!

ΓΙΑΤΙ ΗΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΘΕΙ ΖΗΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΩΣ ΚΛΑΔΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΜΟΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ IDD. ΝΑ ΘΥΜΙΣΟΥΜΕ ΠΩΣ ΣΤΗΝ ΝΟΜΟΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΗΤΑΝ…..ΓΑΒΑΛΑΚΗΣ ΚΑΙ ΛΥΧΡΟΥ!!!!

 

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

H Ηellas Direct προετοιμάζει την είσοδό της στη Ρουμάνικη αγορά! Πώς συνδέεται η απόφασή της με την City Insurance;

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση ότι η Hellas Direct, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες ασφάλισης αυτοκινήτων στην Ελλάδα, προετοιμάζει την είσοδό της στη

Η υπόσχεση για το φάρμακο κατά της παχυσαρκίας εξαρτάται πλέον από την ασφαλιστική βιομηχανία

Της Σωτηρίας Γιαννακοπούλου, Η συζήτηση περί μαγικών φαρμάκων για την απώλεια βάρους αποτελεί ένα σύνηθες θέμα συζήτησης, τόσο στον ιατροφαρμακευτικό κλάδο, όσο