Ποιος κλαδικός εκδότης βραβεύθηκε για το ήθος και την εντιμότητά του από την ΙΝΤΕΡΑΜΕΡΙΚΑΝ;

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ο μαύρος γάτος ψάχνοντας για αποφάγια βρέθηκε τυχαία έξω από ένα μαγαζί που η INTERAMERICAN διοργάνωνε μία ειδική εκδήλωση προκειμένου να βραβεύσει δύο ανθρώπους που έχουν προσφέρει στην δημοσιογραφία.

Ο μαύρος γάτος τρύπωσε ανάμεσα στον κόσμο και μπήκε στον χώρο της εκδήλωσης.

Αρχικά του έκανε εντύπωση το γεγονός ότι την ώρα που χώθηκε μέσα αρκετοί δημοσιογράφοι και στελέχη του κλαδικού τύπου αποχωρούσαν πριν καν ξεκινήσει η εκδήλωση.

Ο μαύρος γάτος άκουσε για την βράβευση του κ. Ευάγγελου Σπύρου (nextdeal.gr & Ασφαλιστικό ΝΑΙ) για τον οποίο μίλησε ο κ. Γιάννης Ρούντος, Διευθυντής Δημ.Σχέσεων & εταιρικής υπευθυνότητας INTERAMERICAN τα εξής:

«Ο  κ. Σπύρου είναι παρορμητικός, ζωηρός,  επεισοδιακός και πληθωρικός αλλά σε πλαίσιο……δημοσιογραφικού ήθους και εντιμότητας!»

Συνέχισε λέγοντας πως  «στις συμπεριφορές του επικρατεί συναισθηματική νόηση» και πως «έχει προσφέρει πολλά για την πρόοδο της ασφαλιστικής αγοράς που την ξέρει καλύτερα από τον καθένα»

(πριν λίγο καιρό ακούστηκε για έναν άλλο γάτο που πήγε την αγορά δέκα χρόνια πίσω….αλλά αυτό θα το νιαουρίσουμε άλλη μέρα)

Ακολουθεί το σχετικό video με την πραγματικά συγκινητική ομιλία του κ. Ευάγγελου Σπύρου γιατί ο μαύρος γάτος νιαουρίζει πάντα με αποδείξεις.

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

Μάθε τα πάντα για τον Σακχαρώδη Διαβήτη

O Σακχαρώδης Διαβήτης, είναι μια κατάσταση που επηρεάζει εκατομμύρια ανθρώπους ανά τον κόσμο, χαρακτηρίζεται από αυξημένα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα που δεν