Μαύρος Γάτος

Πολλά τα ερωτήματα των ασφαλιστών για την απαγόρευση κυκλοφορίας. Μπορούμε να πηγαίνουμε σε πελάτες μας;

Facebook
Twitter
LinkedIn

Πρωτόγνωρες στιγμές ζει η ελληνική κοινωνία έπειτα από την γενική απαγόρευση κυκλοφορίας που ισχύει από σήμερα Δευτέρα 23 Μαρτίου και 6.00 το πρωί.

Τα ερωτήματα που διατυπώνουν οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές από εχθές το βράδυ είναι δεκάδες δύο εκ των οποίων τα πιο σημαντικά:
1. Μπορούν οι πελάτες να προσέρχονται στους ασφαλιστές τους προκειμένου να εξοφλήσουν τα ασφαλιστήρια τους; Αν ναι, με ποια βεβαίωση; Τί πρέπει να συμπληρώσουν;
2. Μπορούν οι επαγγελματίες να κάνουν τις εξωτερικές εργασίες τους μεταξύ άλλων και την επίσκεψη στο χώρο του πελάτη ;

Στα διάφορα groups και σελίδες στο facebook έχουν διατυπωθεί διάφορες απαντήσεις αλλά σίγουρα πρέπει κάποιος επίσημος φορέας (προφανώς η αστυνομία) να δώσει απαντήσεις.
Όπως και να έχει η καθημερινότητά μας που έτσι και αλλιώς είχε αλλάξει άρδην τις τελευταίες δύο εβδομάδες από σήμερα αλλάζει ακόμη περισσότερο.
Ταυτόχρονα οι απόψεις όσον αφορά το υποχρεωτικό κλείσιμο ή μη των ασφαλιστικών γραφείων διίστανται με τους φορείς να έχουν διάφορα αιτήματα που θα διευκολύνουν την επιβίωσή τους (των γραφείων) το επόμενο διάστημα.

Σήμερα, σύμφωνα με πληροφορίες στην λίστα των ΚΑΔ που θα έχουν ευνοϊκές ρυθμίσεις προστίθεται και επιπλέον ΚΑΔ με αυτό του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή να συνεχίζει να λείπει.
Σήμερα στις 14.00 το insuranceforum.gr και το περιοδικό του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή The Insurer διοργανώνουν έκτακτο ενημερωτικό LIVE WEB TV στο οποίο συμμετέχουν πολλοί φορείς της αγοράς όπου και θα συζητήσουν με συντονιστή τον κ. Αριστείδη Βασιλειάδη (Γενικό Διευθυντή της Insurance Innovation) όλες τις τελευταίες εξελίξεις και πώς θα συνεχίσουμε το επόμενο διάστημα.

Το Live Web Tv μπορείτε να το παρακολουθήσετε απο την σελίδα του insuranceforum.gr στο facebook

Είτε απο αυτό το  link

 

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

Θεσσαλονίκη: Νέα εξαγορά απο την INFOTRUST Α.Ε

Η INFOTRUST A.E ασφαλιστικό πρακτορείο, όπως ανακοίνωσε στις 31/12/24, πρωτοπόρος στον χώρο των ασφαλίσεων, επισφραγίζει την στρατηγική συνεργασία της με την HBU

Συνεδρίασε η νέα Διοικητική Επιτροπή του Ε.Ε.Θ. Πραγματοποιήθηκε η εκλογή στις επιμέρους θέσεις Διοίκησης

«Σηκώνουμε τα μανίκια και αρχίζουμε δουλειά. Ξεκινάμε επαφές και ευελπιστούμε σε συνεργασία για κοινή πλεύση με όλους τους θεσμικούς φορείς που συνδιαμορφώνουν