Πολύ κοντά στο deal AXA – GENERALI

Facebook
Twitter
LinkedIn

Έπειτα από την έκπληξη της ασφαλιστικής αγοράς στις φήμες που ήρθαν από το εξωτερικό περί των συζητήσεων μεταξύ της AXA Ελλάδος και της GENERALI επήλθε η ηρεμία.

Όχι όμως και για τα υψηλόβαθμα στελέχη και τους μετόχους των δυο εταιρειών, οι οποίοι από όσο μπορούμε να γνωρίζουμε βρίσκονται πολύ κοντά στο να δώσουν τα χέρια για ένα από τα μεγαλύτερα deal των τελευταίων ετών στην ελληνική ασφαλιστική αγορά.

Με την εν λόγω εξαγορά -εφόσον προχωρήσει-  η AXA αποχωρεί από την Ελλαδίτσα μας και κάποιοι πάνε σπίτι τους. Αυτός είναι και ο λόγος που τελευταία βλέπαμε κάποιους γνωστούς αγνώστους στα διαδικτυακά παράθυρα κλαδικών μέσων με στόχο… να βρουν μία θεσούλα μέχρι τη συνταξιοδότηση.

Για τις φήμες που τείνουν να γίνουν πραγματικότητα στελέχη και από τις δύο πλευρές δεν τολμούν να σχολιάσουν το οτιδήποτε. Προφανώς αυτή είναι η γραμμή που έχει δοθεί εκ των άνωθεν.

Ένα είναι σίγουρο, αν δεν ίσχυε κάτι τέτοιο το πρώτο που θα συνέβαινε θα ήταν να διαψεύσουν τις φήμες, κάτι που δεν έκαναν μέχρι τώρα (και προφανώς δεν πρόκειται να κάνουν).

Οι πληροφορίες που έχει ο μαύρος γατούλης είναι αυτές που είχε και πριν λίγο καιρό, το deal θα γίνει και θα ανακοινωθεί το πρώτο 3μηνο του 2021.

 

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο