Πρίν το τέλος του έτους το πόρισμα του ορκωτού λογιστή για το οικονομικό σκάνδαλο στον ΠΣΑΣ.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Μαύρου Γάτου είναι θέμα εβδομάδων να κοινοποιηθεί στην προσωρινή διοίκηση του ΠΣΑΣ το πόρισμα του ορκωτού λογιστή για το οικονομικό σκάνδαλο του ΠΣΑΣ.

Το πόρισμα αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και εφόσον είναι καταδικαστικό τότε ανοίγει ο δρόμος προς την δικαιοσύνη για όσους είναι υπεύθυνοι για την απώλεια χρημάτων από το ταμείο του ΠΣΑΣ.

Με την κοινοποίηση του πορίσματος στον ΠΣΑΣ θα ανοίξει ο δρόμος και για την δημόσια κοινοποίησή του από τον ΜΑΥΡΟ ΓΑΤΟ κάτι που θα επιβεβαιώσει τις αποκαλύψεις που είχαμε κάνει προ μηνών και κάποιοι μας «την έπεσαν» με εξώδικα και ύβρεις.

Κάθε κατεργάρης στον πάγκο του και οι ΔΙΑΣΗΜΟΙ CEO στης φυλακής τα σίδερα.

Πληροφορίες του Γάτου αναφέρουν πως συγκεκριμένο πρόσωπο έχει ΔΡΑΠΕΤΕΥΣΕΙ εκτός χώρας προκειμένου να αποφύγει το ΚΑΛΕΣΜΑ του εισαγγελέα.

Εδώ μπορείτε να διαβάσετε το ιστορικό του οικονομικού σκανδάλου του ΠΣΑΣ

Υ.Γ Μαθαίνουμε πως ο φλιτζανάκιας του ΠΣΑΣ έχει ξεκινήσει να ψάχνει δουλειά σε παραδοσιακό καφέ στην επαρχία.

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

ΤτΕ: Αναλυτικές οδηγίες για τις εξετάσεις πιστοποίησης στις 3 και 4 Δεκεμβρίου 2022, στην Αθήνα

Οδηγίες για τη διενέργεια εξετάσεων για την πιστοποίηση επαγγελματικών γνώσεων (αντ)ασφαλιστικών προϊόντων στις 3 και 4 Δεκεμβρίου 2022 στην Αθήνα, έδωσε στη

Με 7 θέματα η Γενική Συνέλευση του ΠΣΑΣ στις 23/10/2022 – μεταξύ αυτών και το πόρισμα του ορκωτού για τα ΓΚΑΦΡΑ που χάθηκαν!

Η μεγάλη στιγμή της αποκάλυψης του Πορίσματος του ορκωτού ελεγκτή για το μεγάλο σκάνδαλο ΠΣΑΣ  Για όσους έχουν ξεχάσει τις ΜΕΓΑΛΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

Αντιδρά ο Σύλλογος Υπαλλήλων της Εθνικής Ασφαλιστικής στις αλλαγές στο Ομαδικό Συμβόλαιο Υγείας

Ο Σύλλογος Υπαλλήλων της Εθνικής Ασφαλιστικής εξέφρασε μέσα από επίσημη ανακοίνωσή του τις ενστάσεις τους αναφορικά με τις αλλαγές στο  “Ομαδικό Συμβόλαιο Υγείας 2155”