Πρίν το τέλος του έτους το πόρισμα του ορκωτού λογιστή για το οικονομικό σκάνδαλο στον ΠΣΑΣ.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Μαύρου Γάτου είναι θέμα εβδομάδων να κοινοποιηθεί στην προσωρινή διοίκηση του ΠΣΑΣ το πόρισμα του ορκωτού λογιστή για το οικονομικό σκάνδαλο του ΠΣΑΣ.

Το πόρισμα αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και εφόσον είναι καταδικαστικό τότε ανοίγει ο δρόμος προς την δικαιοσύνη για όσους είναι υπεύθυνοι για την απώλεια χρημάτων από το ταμείο του ΠΣΑΣ.

Με την κοινοποίηση του πορίσματος στον ΠΣΑΣ θα ανοίξει ο δρόμος και για την δημόσια κοινοποίησή του από τον ΜΑΥΡΟ ΓΑΤΟ κάτι που θα επιβεβαιώσει τις αποκαλύψεις που είχαμε κάνει προ μηνών και κάποιοι μας «την έπεσαν» με εξώδικα και ύβρεις.

Κάθε κατεργάρης στον πάγκο του και οι ΔΙΑΣΗΜΟΙ CEO στης φυλακής τα σίδερα.

Πληροφορίες του Γάτου αναφέρουν πως συγκεκριμένο πρόσωπο έχει ΔΡΑΠΕΤΕΥΣΕΙ εκτός χώρας προκειμένου να αποφύγει το ΚΑΛΕΣΜΑ του εισαγγελέα.

Εδώ μπορείτε να διαβάσετε το ιστορικό του οικονομικού σκανδάλου του ΠΣΑΣ

Υ.Γ Μαθαίνουμε πως ο φλιτζανάκιας του ΠΣΑΣ έχει ξεκινήσει να ψάχνει δουλειά σε παραδοσιακό καφέ στην επαρχία.

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

Αισιοδοξία Χατζηθεοδοσίου: Πολύ φοβάμαι ότι το 2023 θα έχουμε το μεγαλύτερο αριθμό λουκέτων στη χώρα

Εξαιρετικά αισιόδοξος εμφανίστηκε ο πρόεδρος του Ε.Ε.Α κ. Ιωάννης Χατζηθεοδοσίου κατα τη διάρκεια της εκδήλωσης του Ε.Ε.Α για την κοπή της πίτας.

Η Howden Hellas εξαγοράζει την TCI SPECIALTY

Νέα εξαγορά στον χώρο της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης από την Howden Hellas – Ο μεγαλύτερος broker επιχειρηματικών ασφαλίσεων στη χώρα διευρύνει τις εργασίες του στη Βόρειο Ελλάδα, μέσω