Μαύρος Γάτος

Πρίν το τέλος του έτους το πόρισμα του ορκωτού λογιστή για το οικονομικό σκάνδαλο στον ΠΣΑΣ.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Ο τσαρλατάνος με τα πλαστά πτυχία ζητάει συνάντηση με γνωστό φορέα του κλάδου!

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Μαύρου Γάτου είναι θέμα εβδομάδων να κοινοποιηθεί στην προσωρινή διοίκηση του ΠΣΑΣ το πόρισμα του ορκωτού λογιστή για το οικονομικό σκάνδαλο του ΠΣΑΣ.

Το πόρισμα αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και εφόσον είναι καταδικαστικό τότε ανοίγει ο δρόμος προς την δικαιοσύνη για όσους είναι υπεύθυνοι για την απώλεια χρημάτων από το ταμείο του ΠΣΑΣ.

Με την κοινοποίηση του πορίσματος στον ΠΣΑΣ θα ανοίξει ο δρόμος και για την δημόσια κοινοποίησή του από τον ΜΑΥΡΟ ΓΑΤΟ κάτι που θα επιβεβαιώσει τις αποκαλύψεις που είχαμε κάνει προ μηνών και κάποιοι μας «την έπεσαν» με εξώδικα και ύβρεις.

Κάθε κατεργάρης στον πάγκο του και οι ΔΙΑΣΗΜΟΙ CEO στης φυλακής τα σίδερα.

Πληροφορίες του Γάτου αναφέρουν πως συγκεκριμένο πρόσωπο έχει ΔΡΑΠΕΤΕΥΣΕΙ εκτός χώρας προκειμένου να αποφύγει το ΚΑΛΕΣΜΑ του εισαγγελέα.

Εδώ μπορείτε να διαβάσετε το ιστορικό του οικονομικού σκανδάλου του ΠΣΑΣ

Υ.Γ Μαθαίνουμε πως ο φλιτζανάκιας του ΠΣΑΣ έχει ξεκινήσει να ψάχνει δουλειά σε παραδοσιακό καφέ στην επαρχία.

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

ΚΥΠΡΟΣ: Ασφαλιστική κάλυψη και σήμανση για τα ηλεκτρικά σκούτερ – Τι προτείνει το Υπουργείο Μεταφορών

Σύστημα σήμανσης από ασφαλιστικές εταιρείες – στα πρότυπα της Γερμανίας – για τα ηλεκτρικά σκούτερ και τις συσκευές προσωπικής κινητικότητας περιλαμβάνει η

Γερμανικές ασφαλιστικές προς ταξιδιώτες: Ελέγξτε την ταξιδιωτική σας ασφάλιση λόγω της σύγκρουσης στο Ιράν

Οι γερμανικές ασφαλιστικές εταιρείες καλούν τους ταξιδιώτες να ελέγχουν προσεκτικά τους όρους των ταξιδιωτικών ασφαλιστηρίων συμβολαίων τους, καθώς η σύγκρουση στο Ιράν