Πρώην ΔΣ του ΠΣΑΣ αφήστε τα περι Γουργουλισμού και τις απειλές για δικαστήρια και αφήστε τον ΠΣΑΣ να συνεχίσει !Είστε παρελθόν!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Ανακρίβειες τα λεγόμενα της Δ. Λύχρου σύμφωνα με ανακοίνωση του ΠΣΑΣ! Άκομψη και προσβλητική – αλλα όχι μην αναμενόμενη - η κίνηση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών και του προέδρου Ιωάννη Χατζηθεοδοσίου καθώς και του Γενικού Γραμματέα κ. Δημήτρη Γαβαλάκη να μην προσκαλέσουν το Δ.Σ του Πανελλήνιου Συνδέσμου Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών στην εξαιρετικά σημαντική «ανοιχτή συζήτηση που θα λάβει χώρα στις 8 Μαΐου 2023 στο Αμφιθέατρο της Εθνικής Πινακοθήκης.

ΦΟΡΕΣΤΕ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΙΚΟ ΤΥΠΟ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ  Στασινόπουλος, Μαρκουίζος, Μουτάφης & Λελεδάκης ~!!!!

ΣΑΣ ΤΟ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΑΣ!

“Στην Ελλάδα του 2020 ανακαλύψαμε τον Γουργουλισμό…. Έτσι και η κυρία Γουργουλη, ένα χρόνο πριν όταν επρόκειτο να αντικατασταθεί αφού αυτό είχε συμφωνήσει, επινόησε ένα σκάνδαλο προκειμένου να παραμείνει στη θέση του προέδρου. Τώρα που τελειώνει η θητεία του διοικητικού συμβουλίου του ΠΣΑΣ προκειμένου να παραμείνει πάλι πρόεδρος πήρε μία παρέα και πήγε στο δικαστή αντί να πάει σε εκλογές. Εξάλλου μας το είχε δηλώσει στο όνομα της δημοκρατίας γίνονται τα μεγαλύτερα εγκλήματα, άραγε υπάρχει μεγαλύτερο έγκλημα από το να πάψει η κυρία Γουργούλη να είναι πρόεδρος σε κάτι σε οτιδήποτε;

Το καλό όλων αυτών των ιστοριών αυτού του τύπου είναι ότι οι λογικά σκεπτόμενοι, δημοκρατικοί άνθρωποι συσπειρώνονται προκειμένου να αντιμετωπίσουν αυτά τα φαινόμενα.

Μερικές μέρες μετά τις ανακοινώσεις και πανηγυρισμούς στο τύπο για την παύση της εκλεγμένης διοίκησης και τα καλωσορίσματα της διορισμένης, παρότι το ζητήσαμε γραπτώς 2 φορές, κανείς δε μας κοινοποιούσε την απόφαση, ενώ μας καλούσαν να παραδώσουμε κλειδιά αρχεία κλπ, με το επιχείρημα ότι το έγραψε ο “μαύρος γάτος” όπως θα διαβάσετε στις πρώτες γραμμές του εξωδίκου! (ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΜΑΥΡΟ ΓΑΤΟ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ! ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΕΙ Ο ΜΑΥΡΟΣ ΓΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΣΑΣ;)

Ο λόγος για αυτό έγινε προφανής, όταν πριν από τρεις μέρες καταφέραμε να πάρουμε την απόφαση που διόριζε τη διοίκηση του ΠΣΑΣ, η αίτηση είχε υποβληθεί μόνο από δύο μέλη του συνδέσμου!! Θα έπρεπε να το είχαμε φανταστεί καθώς είναι ήδη διατυπωμένη η άποψη τους για την αντιπροσωπευτική δημοκρατία.

Για όλους εμάς που επί χρόνια μας τιμούν οι συνάδελφοι με την ψήφο τους για να τους εκπροσωπούμε, είναι αδιανόητο να προσφεύγουμε στο δικαστή για να πάρουμε διορισμένες διοικήσεις. Καθώς δεν μας έμεινε άλλος δρόμος, σκεφτήκαμε ότι το πιο σημαντικό είναι, η προσφυγή στο δικαστήριο, να έχει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή μελών.

Έτσι κινητοποιήθηκαν από όλη την Ελλάδα άμεσα 46 μέλη του συνδέσμου πρόθυμα να προσυπογράψουν ένα δικόγραφο 22 σελίδων. Αυτό είναι το σημαντικό για μας και όχι οι διορισμοί του δικαστή. Η διαφορά μας είναι ότι εμείς δεν καμαρώνουμε ακόμα κι αν ο δικαστής διορίσει μία διοίκηση με βάση τη δική μας πρόταση, καθώς θεωρούμε ότι κάθε άλλη οδός εκτός των εκλογών τραυματίζει τη δημοκρατία και την έκφραση των συναδέλφων.

Να συμπληρώσουμε εδώ ότι όποια διοίκηση διορίζεται , και σωστά αφού παύεται η εκλεγμένη, έχει αρμοδιότητα μόνο στα απολύτως απαραίτητα για τη λειτουργία του συνδέσμου προκειμένου να γίνουν αδιάβλητες εκλογές, η σημερινή διορισμένη διοίκηση του ΠΣΑΣ επιμένει να λειτουργεί ως εκλεγμένη, έτσι παρουσιάζεται σε συνεδριάσεις της ΕΑΔΕ βγάζει ανακοινώσεις στον τύπο με συκοφάντηση των εκλεγμένων του ΔΣ και άλλα πολλά που δυστυχώς και αυτά θα ακολουθήσουν δικαστική διαδρομή.

Τέλος για να μη θεωρηθεί ότι αποφεύγουμε για να μιλήσουμε για την ταμπακιέρα των σκανδάλων που εφηύρε η παρέα της κυρίας Γουργούλη θα ακολουθήσει σύντομα αναλυτική ανακοίνωση για το ζήτημα του MDRT καθώς και οι απαιτούμενες δικαστικές ενέργειες. (ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΙΝΔΙΚΑ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΝΔΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΟΣΤΙΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΟΣΤΑΡΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΟ MDRD DAY!!!)

Τα εκλεγμένα μέλη του ΔΣ του ΠΣΑΣ

Γιάννης Στασινόπουλος
Κάρολος Μαρκουίζος
Θοδωρής Μουτάφης
Παναγιώτης Λελεδάκης”

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

Ο Κασσελάκης στο Ε.Ε.Α θα συναντήσει τον πρόεδρο Χατζηθεοδοσίου για να μιλήσουν για……την επιχειρηματικότητα!

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης θα επισκεφθεί την Πέμπτη 9/11/2023 στις 14:00 τα γραφεία του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών. Εκεί ο