Προς αίσιο τέλος η υπόθεση της City Insurance! Δάνειο 150 εκατ. από τον επενδυτικό όμιλο Fund I3CP

Facebook
Twitter
LinkedIn

Επιβεβαιώνεται το ρεπορτάζ του insuranceforum.gr, το οποίο σας αποκάλυψε πρώτο μέσω της συνέντευξης που παραχώρησε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ariston Cover, Γιάννης Σιμιντζής, ότι η City Insurance προχωρά σε «νοικοκύρεμα» των οικονομικών της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του romania-insider.com, οι μέτοχοι της City Insurance έδωσαν και επίσημα το πράσινο φως για την εισφορά κεφαλαίου από τον Ολλανδικό επενδυτικό όμιλο Fund I3CP, ο οποίος προχωρά στη χορήγηση δανείου ύψους 150 εκατ. ευρώ, τα οποία θα συμβάλλουν στην εξυγίανση των οικονομικών της εταιρείας.

Μάλιστα, το συμβούλιο των μετόχων ενέκρινε ως νέο πλειοψηφικό μέτοχο της εταιρείας το I3CP, ενώ εκκρεμεί μόνο η έγκριση της ρυθμιστικής αρχής της Ρουμανίας για την επισημοποίηση της εισόδου του Ολλανδικού ομίλου στην εταιρεία.

Η εξέλιξη αυτή επιβεβαιώνει τις πληροφορίες του insuranceforum.gr για την ομαλή συνέχεια των δραστηριοτήτων της εταιρείας, η οποία εξακολουθεί να εκδίδει κανονικά συμβόλαια, και να καλύπτει τις χρηματοδοτήσεις αλλά και τις αποζημιώσεις στους πελάτες της.

Υπενθυμίζεται ότι η City Insurance δραστηριοποιείται στην Ελλάδα στον κλάδο της αστικής ευθύνης οχημάτων με καθεστώς Ελεύθερης παροχής Υπηρεσιών (ΕΠΥ), παρέχοντας ασφαλιστική κάλυψη σε πάνω από 100.000 οχήματα στην χώρα μας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υπάρχουσα κατάσταση της City Insurance παρακολουθήστε την συνέντευξη του κ. Σιμιντζή στην εκπομπή Ασφαλιστικό Μαγκαζίνο!

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

Αισιοδοξία Χατζηθεοδοσίου: Πολύ φοβάμαι ότι το 2023 θα έχουμε το μεγαλύτερο αριθμό λουκέτων στη χώρα

Εξαιρετικά αισιόδοξος εμφανίστηκε ο πρόεδρος του Ε.Ε.Α κ. Ιωάννης Χατζηθεοδοσίου κατα τη διάρκεια της εκδήλωσης του Ε.Ε.Α για την κοπή της πίτας.

Η Howden Hellas εξαγοράζει την TCI SPECIALTY

Νέα εξαγορά στον χώρο της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης από την Howden Hellas – Ο μεγαλύτερος broker επιχειρηματικών ασφαλίσεων στη χώρα διευρύνει τις εργασίες του στη Βόρειο Ελλάδα, μέσω