Μαύρος Γάτος

Προς αίσιο τέλος η υπόθεση της City Insurance! Δάνειο 150 εκατ. από τον επενδυτικό όμιλο Fund I3CP

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Επιβεβαιώνεται το ρεπορτάζ του insuranceforum.gr, το οποίο σας αποκάλυψε πρώτο μέσω της συνέντευξης που παραχώρησε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ariston Cover, Γιάννης Σιμιντζής, ότι η City Insurance προχωρά σε «νοικοκύρεμα» των οικονομικών της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του romania-insider.com, οι μέτοχοι της City Insurance έδωσαν και επίσημα το πράσινο φως για την εισφορά κεφαλαίου από τον Ολλανδικό επενδυτικό όμιλο Fund I3CP, ο οποίος προχωρά στη χορήγηση δανείου ύψους 150 εκατ. ευρώ, τα οποία θα συμβάλλουν στην εξυγίανση των οικονομικών της εταιρείας.

Μάλιστα, το συμβούλιο των μετόχων ενέκρινε ως νέο πλειοψηφικό μέτοχο της εταιρείας το I3CP, ενώ εκκρεμεί μόνο η έγκριση της ρυθμιστικής αρχής της Ρουμανίας για την επισημοποίηση της εισόδου του Ολλανδικού ομίλου στην εταιρεία.

Η εξέλιξη αυτή επιβεβαιώνει τις πληροφορίες του insuranceforum.gr για την ομαλή συνέχεια των δραστηριοτήτων της εταιρείας, η οποία εξακολουθεί να εκδίδει κανονικά συμβόλαια, και να καλύπτει τις χρηματοδοτήσεις αλλά και τις αποζημιώσεις στους πελάτες της.

Υπενθυμίζεται ότι η City Insurance δραστηριοποιείται στην Ελλάδα στον κλάδο της αστικής ευθύνης οχημάτων με καθεστώς Ελεύθερης παροχής Υπηρεσιών (ΕΠΥ), παρέχοντας ασφαλιστική κάλυψη σε πάνω από 100.000 οχήματα στην χώρα μας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υπάρχουσα κατάσταση της City Insurance παρακολουθήστε την συνέντευξη του κ. Σιμιντζή στην εκπομπή Ασφαλιστικό Μαγκαζίνο!

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

Αφού δημιουργήθηκε το πρόβλημα με τον ΦΠΑ μεταξύ πρακτόρων και μεσιτών τώρα υπόσχονται λύσεις!

Ποιός ασφαλιστικός διαμεσολαβητής μπορεί να ξεχάσει τις αμαρτίες της νομοπαρασκευαστικής επιτροπής που δέν άσκησαν τις κατάλληλες πιέσεις προκειμένου να μήν απαγορευτεί η

Πώς συνδέεται η πιστοληπτική ικανότητα των ασφαλιστικών εταιρειών με την κυβερνοασφάλεια;

Μια θετική συσχέτιση μεταξύ των πιστοληπτικών ικανοτήτων των ασφαλιστικών εταιρειών και της κυβερνοασφάλειας τους, εντοπίζει η νέα έκθεση της Fitch Ratings. Η

City Insurance: Ασφαλιστικές εταιρείες εντός και εκτός Ρουμανίας διεκδικούν το χαρτοφυλάκιο της με πάνω από 3 εκατ. πελάτες

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση ότι τουλάχιστον 2 εταιρείες, μια εκ των οποίων και εκτός Ρουμανίας, εξετάζουν το ενδεχόμενο εξαγοράς του χαρτοφυλακίου