Αποκάλυψη! Διαφημίζεται ασφαλιστικό certificate που δέν έχει καμία άδεια από το αρμόδιο Υπουργείο!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Αποκάλυψη! Διαφημίζεται ασφαλιστικό certificate που δέν έχει καμία άδεια από το αρμόδιο Υπουργείο!

Μεγάλη προσοχή στους συναδέλφους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές.

Τα τελευταία χρόνια διαφημίζεται η διεξαγωγή ασφαλιστικού κύκλου σπουδών και συγκεκριμένου certificate το οποίο όμως δέν έχει την έγκριση κανενός φορέα ούτε κάποια ισχύ ή αναγνώριση απο εκπαιδευτικό ίδρυμα. Kοινώς….είναι απλά ένα χαρτί χωρίς καμία ισχύ ή αξία!

Επικοινωνήσαμε με τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης προσόντων και επαγγελματικού προσανατολισμού (ΕΟΠΕΠ)  οπου ο αρμόδιος υπάλληλος μας ανέφερε πως “μετά από έλεγχο της υπηρεσίες δεν υφίσταται καταχωρημένος ο συγκεκριμένος φορέας ώς αδειοδοτημένος. Τις επόμενες ημέρες θα δημοσιοποιήσουμε αυτούσια την σχετική απαντητική επιστολή.

Καμία εγγραφή του εν λόγω εκπαιδευτή !

Σύμφωνα με το ίδιο έγγραφο “μετά από έλεγχο στα αρχεία του ΕΟΠΠΕΠ δεν εμφανίζεται εγγραφή του κ………………………..στο μητρώο εκπαιδευτών ενηλίκων (πιστοποιημένων ή υπο πιστοποίηση εκπαιδευτών ενηλίκων). Ο υποφαινόμενος δεν υπέβαλε ποτέ σχετική αίτηση προς τον φορέα μας για πιστοποίηση εκπαιδευτικής επάρκειας για διδασκαλία σε ενήλικες.

Παρόμοια και η απάντηση και από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων

Επιπλέον, απευθυνθήκαμε και στην Διεύθυνση Εποπτείας Φορέων επαγγελματικής κατάρτισης και Δ.Β.Μ του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων , λαμβάνοντας την παρακάτω απάντηση:

Σε απάντηση του ανωτέρω σχετικού ηλεκτρονικού σας μηνύματος σας ενημερώνουμε ότι η ακαδημία …………………….δέν έχει αδειοδοτηθεί και ούτε εποπτεύεται από την διεύθυνση Εποπτείας Φορέων επαγγελματικής κατάρτισης , Δια βίου Μάθησης και Νεολαίας.

Την εν λόγω απαντητική επιστολή θα την δημοσιοποιήσουμε αυτούσια τις επόμενες ημέρες

 

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο συγκεκριμένος ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ και Ειδικός – όπως αυτοπαρουσιάζεται –   αναφέρει το εν λόγω χαρτί του ώς πτυχίο ακαδημίας , όρος ο οποίος είναι παραπλανητικός!

Επικοινωνήσαμε με αρμόδιους φορείς , οι εκπρόσωποι των οποίων μας ανέφεραν πως ο όρος “ακαδημία” έχει πολύ συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και οι ακαδημίες στην χώρα μας είναι πολύ λίγες και συγκεκριμένες.

Απο εδώ μπορείτε να ελέγξετε πως ο συγκεκριμένος φορέας είναι ΜΑΙΜΟΥ!

Είναι πολύ απλό, άν το μυαλό σας πάει στον “ψευτοφορέα” που υποπτεύεστε , ψάξτε τον στην ανωτέρω λίστα.

Ξεκινώντας την έρευνα με τα ανωτέρω προχωρήσαμε στην εύρεση της έδρας του εν λόγω φορέα οπου διαπιστώσαμε ότι είναι……ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ! 

Επίσης, όλα τα υποκαταστήματα που ΚΟΚΟΡΕΥΕΤΑΙ ότι έχει είναι FAKE φωτογραφίες απο διευθύνσεις στις οποίες δεν υπάρχει καμία επωνυμία του εν λόγω ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗ!

Ολα τα ανωτέρω θα ξεκινήσουμε το επόμενο διάστημα να τα δημοσιοποιούμε.

Αποκάλυψη! Διαφημίζεται ασφαλιστικό certificate που δέν έχει καμία άδεια από το αρμόδιο Υπουργείο! 1

 

Τις επόμενες ημέρες………ΘΑ ΚΛΑΨΟΥΝΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ

Συνεχίζεται……

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο