Μαύρος Γάτος

Προσοχή σε ενα τσαρλατάνο εκπαιδευτή του κλάδου!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Η περίπτωση γνωστή. Τα θύματα πολλά.

Τσαρλατάνος εκπαιδευτής της ασφαλιστικής αγοράς τυπώνει σε φθηνό εκτυπωτή πτυχία που δεν έχουν καμία αξία στην αγορά εργασίας.
Χωρίς κάποια εκπαίδευση, χωρίς γνώση από τον κλάδο (δεν έχει πουλήσει ποτέ συμβόλαιο) αλλα με καλές επικοινωνιακές δεξιότητες και μεγάλη επένδυση χρημάτων σε πακιστανοινδικές ιστοσελίδες image maker ο συγκεκριμένος τύπος το παίζει ΜΟΡΦΗ χωρίς να γνωρίζει τα βασικά.

Ο μαύρος γάτος γνωρίζει πως δεν κόβει κάν αποδείξεις ή τιμολόγια και για να τα βγάλει πέρα…ζητάει να πληρώνεται σε δόσεις μέσω κυπριακής τράπεζας.

Ο συγκεκριμένος τύπος μάλιστα είναι ένα από τα πρόσωπα που…..περιλαμβάνονται σε εισαγγελικό πόρισμα για απάτη και ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Πολλοί γνωστοί ΚΛΑΔΑΡΧΕΣ και ΣΩΤΗΡΕΣ του κλάδου τον προορίζουν για εκπαιδευτή συγκεκριμένου επιμελητηρίου.

Μία βόμβα που μάλλον θα σκάει….μέσα στο επιμελητήριο αν προχωρήσουν σε κάποια τέτοια κίνηση.

Ο Μαύρος γάτος έχει όλα τα έγγραφα από τις αρμόδιες υπηρεσίες που αποδεικνύουν την απάτη. Και είναι θέμα χρόνου να τα βγάλει στη φόρα.

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

Δημήτρης Γαβαλάκης Πριν από ενάμιση χρόνο στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο της Αθήνας εκπονήσαμε μία ενδιαφέρουσα έρευνα για τις επιχειρήσεις – μέλη μας. Η έρευνα διενεργήθηκε από την εταιρεία Pulse σε δείγμα 500 επιχειρήσεων της Αθήνας.

Θέλετε να μάθετε για την ασφάλιση επιχειρήσεων στην χώρα μας; Ο Δημήτρης Γαβαλάκης μας ενημερώνει!!

Πριν από ενάμιση χρόνο στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο της Αθήνας εκπονήσαμε μία ενδιαφέρουσα έρευνα για τις επιχειρήσεις – μέλη μας. Η έρευνα διενεργήθηκε