Μαύρος Γάτος

Προσοχή στα fake news για την φημολογούμενη εξαναγκαστική αποχώρηση του Χατζηθεοδοσίου απο την ΚΕΕΕ

Facebook
Twitter
LinkedIn

Εχθές το βράδυ κυκλοφόρησε σε κλαδικό site πως ο κ. Ι. Χατζηθεοδοσίου Πρόεδρος της Κ.Ε.Ε.Ε αποχωρεί απο την θέση του προέδρου της Κ.Ε.Ε.Ε.

FAKE NEWS! Καμία οικειοθελής ή “έπειτα από εντολή” αποχώρηση δεν υφίσταται μέχρι αυτή την ώρα. Να προσέχουμε τί γράφουμε – όχι όλα για ΚΛΙΚΣ

Συγκεκριμένα στο εν λόγω άρθρο που – καμιά σχέση με την πραγματικότητα δεν έχει- αναφέρεται πως “Αποχωρεί από τη θέση του Προέδρου της ΚΕΕΕ έχοντας ήσυχη τη συνείδηση του ότι έπραξε στο ακέραιο το καθήκον του, κάτι που αναγνώρισαν πολλοί Πρόεδροι Επιμελητηρίων”

Τώρα για την αναφορά περι “στήριξης των επιχειρήσεων” έχουμε κάποιο παράδειγμα που αφορά ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ επιχείρησης ΜΕ ΥΠΟΥΛΕΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ. Οταν έρθει η ώρα θα σας τα γράψουμε αναλυτικά.

Επίσης ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ από εμάς θα σας αναφέρουμε τί άλλο αναφέρεται στο εν λόγω άρθρο: ” η ανεξάρτητη φωνή της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος δεν άρεσε σε κάποια κέντρα εξουσίας που είχαν –και συνεχίζουν να έχουν- ως απώτερο στόχο την υποβάθμιση της και τη μετατροπή της σε «εργαλείο»

Σωστά, όταν έχουμε θεσμικές θέσεις δεν πρέπει να έχουμε και……ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ.

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

Σάλος απο τις ασυναρτησίες του τρομπέτα Ζαραλίκα για τις ασφαλιστικές εταιρείες!

Σάλος από τις ασυναρτησίες του Χριστόφορου Ζαραλίκα – γνωστού τρομπέτα του διαδικτύου – για τις ασφαλιστικές εταιρειες! Τεράστιο ζήτημα έχει προκύψει από