Προσοχή στην δήλωση μηνιαίου εισοδήματος για την Επιστρεπτέα προκαταβολή. Θα γίνουν έλεγχοι στο τέλος του χρόνου!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται να δείξουν οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές που θα κάνουν αίτηση προκειμένου να λάβουν την Επιστρεπτέα Προκαταβολή.

Συγκεκριμένα ειδικά για τον κλάδο μας ζητείται να δηλώσουν μόνοι τους με μία υπεύθυνη δήλωση , το μηνιαίο εισόδημα που έχουν. Αυτό όμως δέ σημαίνει πως θα συμπληρώσουμε αυθαίρετα εισοδήματα διότι είναι βέβαιο πως στο τέλος του χρόνου, η ανεξάρτητη αρχή θα διασταυρώσει τα στοιχεία που έχουν δοθεί με τα επίσημα ετήσια στοιχεία στο εκκαθαριστικό, προκειμένου να επιβεβαιώσει αν είναι αληθή ή όχι. Σε περίπτωση που δεν είναι, θα ζητηθεί το ποσό που έχει καταβληθεί πίσω.

Το σίγουρο είναι πως οι λογιστές μας είναι οι μόνοι αρμόδιοι για να μας συμβουλεύσουν σχετικά.

 

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

Αποκάλυψη! Διαφημίζεται ασφαλιστικό certificate που δέν έχει καμία άδεια από το αρμόδιο Υπουργείο!

Μεγάλη προσοχή στους συναδέλφους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές. Τα τελευταία χρόνια διαφημίζεται η διεξαγωγή ασφαλιστικού κύκλου σπουδών και συγκεκριμένου certificate το οποίο όμως δέν