Μαύρος Γάτος

ΠΡΟΣΒΟΛΗ Δ.ΛΥΧΡΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΕΑΕ ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ! (VIDEO)

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ! ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΣΕ Η ΕΣΤΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΗΝ κα. ΔΗΜΗΤΡΑ ΛΥΧΡΟΥ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΕΣ? 

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΔΗΛΩΣΗ Δ.ΛΥΧΡΟΥ ΠΟΥ ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΝΑ ΠΡΟΕΔΡΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ.

ΚΑΤΑ ΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΤΟΥ ΕΕΑ (ΠΟΥ ΑΡΧΙΚΑ ΖΗΤΟΥΣΑΝΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ) ΔΗΛΩΣΕ ΠΩΣ ” ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΙΣΩΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΠΛΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ, ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑ”!!!!!

 

ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑΤΕ ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΕΙΤΕ ΑΥΤΟ κα ΛΥΧΡΟΥ;

ΔΗΛΑΔΗ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ SITE ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΣΕ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ, ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ, ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥΣ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΕΣ – ΜΕΛΗ ΤΟΥΣ;

ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ ΜΕ ΑΥΤΗ ΣΑΣ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΤΕ ΠΕΡΙ ΤΑ 60 ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ;

ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ.

Κα ΛΥΧΡΟΥ, ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑ ΑΝΑ ΤΗ ΧΩΡΑ, ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΕΣ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ……Η ΜΗΠΩΣ…..ΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ….. ΤΙ ΑΠΟΨΗ ΕΧΕΤΕ?

 

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

Δημήτρης Γαβαλάκης Πριν από ενάμιση χρόνο στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο της Αθήνας εκπονήσαμε μία ενδιαφέρουσα έρευνα για τις επιχειρήσεις – μέλη μας. Η έρευνα διενεργήθηκε από την εταιρεία Pulse σε δείγμα 500 επιχειρήσεων της Αθήνας.

Θέλετε να μάθετε για την ασφάλιση επιχειρήσεων στην χώρα μας; Ο Δημήτρης Γαβαλάκης μας ενημερώνει!!

Πριν από ενάμιση χρόνο στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο της Αθήνας εκπονήσαμε μία ενδιαφέρουσα έρευνα για τις επιχειρήσεις – μέλη μας. Η έρευνα διενεργήθηκε