Μαύρος Γάτος

Πρωτοφανής υπόθεση στην Πάτρα! Του κατάσχεσαν το ΙΧ επειδή χρωστούσε κοινόχρηστα και έκανε μήνυση στην οδική του βοήθεια

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ο κάτοχος του οχήματος και οφειλέτης είχε έρθει τότε σε αντιπαράθεση με τον ιδιοκτήτη της εταιρείας οδικής βοήθειας

Μία επεισοδιακή δίκη έγινε στην Πάτρα που αφορούσε υπόθεση για περιστατικό που ξεκίνησε το 2020 όταν έγινε κατάσχεση αυτοκινήτου σε ιδιοκτήτη διαμερίσματος μετά από δικαστική απόφαση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr, ο διαχειριστής της πολυκατοικίας του είχε κάνει αγωγή γιατί όφειλε τότε… 2.500 ευρώ! Στις 18 Ιουλίου 2020 η δικαστική απόφαση για κατάσχεση του οχήματος εκτελέσθηκε. Ανατέθηκε σε εταιρεία οδικής βοήθειας να παραλάβει το όχημα του οφειλέτη από την πυλωτή της πολυκατοικίας και να το μεταφέρει σε άλλον χώρο, έως ότου ολοκληρώνονταν οι διαδικασίες για πώλησή του ώστε να αποδοθούν τα οφειλόμενα από τα κοινόχρηστα χρήματα.

Ο κάτοχος του οχήματος και οφειλέτης είχε έρθει τότε σε αντιπαράθεση με τον ιδιοκτήτη της εταιρείας οδικής βοήθειας και τελικά έφθασε στο σημείο να του κάνει μήνυση, δήθεν… ότι του προκάλεσε ζημιές στο αυτοκίνητο κατά τη μεταφορά.

Κατάσχεση αυτοκινήτου: Αθωώθηκε ο κατηγορούμενος

Ο κατηγορούμενος πλέον ιδιοκτήτης πατρινής εταιρείας οδικής βοήθειας τόνισε στο δικαστήριο ότι η μεταφορά έγινε με τη χρήση ειδικών πανάκριβων μηχανημάτων τα οποία μετακινούν το κλειδωμένο όχημα με ασφάλεια (ο μηνυτής δεν το ξεκλείδωνε για να εκτελεστεί η δικαστική απόφαση).

Ο μηνυτής υποστήριξε ότι ο «μεταφορέας» τον εξύβρισε και του ζητούσε 3.000 ευρώ για ζημιές κατά την μεταφορά και 1.500 ευρώ για γενική βαφή του οχήματος. Το δικαστήριο τελικά έκρινε αθώο τον κατηγορούμενο και έτσι ο μηνυτής και οφειλέτης κοινοχρήστων όχι μόνο δεν πήρε ένα ευρώ, αλλά τώρα θα υποστεί και νέα διαδικασία αφού ο ιδιοκτήτης της πασίγνωστης μεταφορικής εταιρείας που αθωώθηκε, θα κινηθεί δικαστικά εναντίον του.

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

Σάλος απο τις ασυναρτησίες του τρομπέτα Ζαραλίκα για τις ασφαλιστικές εταιρείες!

Σάλος από τις ασυναρτησίες του Χριστόφορου Ζαραλίκα – γνωστού τρομπέτα του διαδικτύου – για τις ασφαλιστικές εταιρειες! Τεράστιο ζήτημα έχει προκύψει από