ΠΣΑΣ: Δώστε εξηγήσεις για την RAZZMATAZZ EVENTS!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Μήνες έχουν περάσει από το σκάνδαλο της διοργάνωσης του MDRT Day Athens και ακόμη να δοθούν εξηγήσεις στην πρόεδρο του Π.Σ.Α.Σ κα Θεοδώρα Γουργούλη σχετικά με τα οικονομικά και την διαδικασία επιλογής της RAZZMATAZZ EVENTS IKE.

Για ποιο λογο τα μέλη του Δ.Σ δε δίνουν εξηγήσεις στην πρόεδρο του ΠΣΑΣ για τους λόγους που επιλέχθηκε η RAZZMATAZZ EVENTS IKE ;

Πάμε όμως να δούμε αναλυτικά την υπόθεση για όσους δεν γνωρίζουν,

Η MDRT Day αντί να διοργανωθεί – όπως συνέβαινε κάθε χρονιά – απευθείας από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών (ΠΣΑΣ) διοργανώνεται από μία εταιρεία προσφάτως ιδρυθείσα (2018) και μάλιστα χωρίς να έχει κανένα απολύτως ιστορικό δραστηριοποίησης (πέραν των όσων ισχυρίζονται τα ιδρυτικά στελέχη της).

Η RAZZMATAZZ EVENTS ΙΚΕ αναλαμβάνει την διοργάνωση της εκδήλωσης χωρίς κάποιο διαγωνισμό μέσω ενός ιδιωτικού συμφωνητικού το οποίο μάλιστα δεν υπογράφεται από όλα τα μέλη του Δ.Σ με την πρόεδρο του Π.Σ.Α.Σ να έχει σοβαρές αντιρρήσεις και παρατηρήσεις επι αυτού.

Πάμε τώρα στο ζουμί.

Η αξία της σύμβασης μεταξύ ΠΣΑΣ και RAZZMATAZZ EVENTS IKE ανέρχεται στο ποσό των 118.811 € ! Aσύλληπτο ποσό!……
Καλά ακούσατε! 118.000 € για την διοργάνωση μίας και μοναδικής εκδήλωσης! Δεν είδαμε κάποια ιδιαιτερότητα που θα ανέβαζε το κόστος. Δεν είδαμε κάποια καινοτόμα υπηρεσία ή κάποιο εφέ που θα μπορούσε να κοστίζει.

Όμως η ιστορία δεν έχει τέλος! Δε φτάνουν αυτά αλλά το περίεργο είναι η μεταφορά ενός μεγάλου ποσού από την…….Ινδία!

-) Για ποιόν λόγο μεταφέρθηκε από μία Ινδική Τράπεζα στην Ελλάδα αυτό το ποσό;

-) Για ποιόν λόγο μεταφέρθηκε απευθείας στην RAZZMATAZZ EVENTS IKE και όχι στον Π.Σ.Α.Σ;

-) Ποιος ήταν ο αποστολέας του συγκεκριμένου ποσού το οποίο μάλιστα έφθασε τις 66.000 €;

-) Τί σχέση έχει ένα ποσό 66.000 € με την διοργάνωση μίας εκδήλωσης στην Ελλάδα;

Τί κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια; Πάντως όχι ο μαύρος γάτος.

Και κάτι άλλο που ….μπορεί να μην έχει σχέση….ή μήπως έχει;
Κάποιο από τα μέλη του ΠΣΑΣ και πρώην πρόεδρος ΠΣΑΣ για την περίοδο προεδρίας του του οποίου γίνεται οικονομικός έλεγχος, συχνά πυκνά ταξίδια στην Ινδία…. .

Δείτε εδώ την από 6/3/2020 καταγγελία της προέδρου του ΠΣΑΣ πως «προσπαθούν να την απομακρύνουν από πρόεδρο του ΠΣΑΣ»

Εν το μεταξύ στις 12 Μαρτίου 2020 η πρόεδρος κα Γουργούλη επανέρχεται με ανοιχτή επιστολή μέσα απο την οποία επιβεβαιώνει λέξη προς λέξη όλες τις αποκαλύψεις του μαύρου γάτου για το μεγαλύτερο σκάνδαλο στα χρονικά του κλάδου.

Δείτε απόσπασμα απο την αποκαλυπτική επιστολή της προέδρου του ΠΣΑΣ.

Ζήτησα να με ενημερώσετε, για ποιο λόγο εδώ και δύο χρόνια σχεδόν βαλτώνει ο οικονομικός έλεγχος του συνδέσμου μας. Ζήτησα, προκειμένου να υπογράψω προσυντεταγμένο ιδιωτικό συμφωνητικό παροχής υπηρεσιών με την εταιρία «GRANTRAZZMATAZZ EVENTS ΙΚΕ», να μου δοθούν εξηγήσεις , για το ποιος διαπραγματεύτηκε τους όρους και την οργάνωση του συνεδρίου μας και ανέθεσε τελικά την εκτέλεση στην εν λόγω εταιρία αντί ποσού 118.811 €. Ζήτησα να ενημερωθώ για τα κριτήρια επιλογής και για το ποιος τελικά επέλεξε την εν λόγω εταιρία, που εξ όσων γνωρίζω συστάθηκε πρόσφατα και κατά συνέπεια καμία εμπειρία δεν μπορεί να διαθέτει στο χώρο από αντίστοιχες διοργανώσεις. Ζήτησα να ενημερωθώ για ποιο λόγο η αναφερόμενη στο άνω ιδιωτικό συμφωνητικό ινδική εταιρία «HDFC BANKLTD» κατέβαλε στην άνω εταιρία , εν αγνοία του συνδέσμου μας, ποσό 66.000 € και για ποιο λόγο οι καταβολές αυτές δεν έγιναν στον σύνδεσμό μας. Ζήτησα να μου δοθούν τα παραστατικά και λοιπά έγγραφα πληρωμής των υποχρεώσεων του συνδέσμου μας.
Θα μπορούσα να απαριθμήσω δεκάδες ακόμη τεθέντα ερωτήματα σε σχέση με τη διαφάνεια των οικονομικών του συνδέσμου, πλην όμως ουδέποτε έλαβα απαντήσεις , παρ’ ότι οι υπεύθυνοι είναι υποχρεωμένοι να δίδουν απαντήσεις όχι μόνον σ΄εμένα ως Πρόεδρο του συνδέσμου, αλλά και σε κάθε μέλος του συνδέσμου μας. Έτσι τουλάχιστον αντιλαμβάνομαι εγώ τη Δημοκρατία και την διαφάνεια. Αντ’ αυτών επιχειρείται να ληφθούν αποφάσεις, «επαναστατικού περιεχομένου μπροσούρες» με μαθήματα Δημοκρατίας και θέσφατα, ότι επειδή η Δικηγόρος του συνδέσμου είναι έντεκα (11) και πλέον έτη δικηγόρος του συνδέσμου μας, εγώ πρέπει να υπογράφω όποια σύμβαση και με όποιο περιεχόμενο κρίνουν κάποιοι. Ο έλεγχος μιας σύμβασης της οποίας την ευθύνη υπογραφής φέρω εγώ, από την επί 11 έτη νομικό μας σύμβουλο και η όποια νομική της κρίση περί της απολύτου νομιμότητας της εν λόγω συμβάσεως, αυτονοήτως δεν με υποχρεώνει στην υπογραφή της, ειδικά όταν δεν μου δίδονται απαντήσεις στα ως άνω ερωτήματα.

Διαβάστε ολόκληρη την επιστολή εδώ

Ηρθε η ώρα τα ΣΤΑΣΙμα νερά να φύγουν απο τον ΠΣΑΣ, τον ιστορικότερο σύνδεσμο ασφαλιστικών διαμεσολαβητών της χώρας και επιτέλους ο ΠΣΑΣ να αποκτήσει την αξιοπιστία που του αρμόζει.

Ο “φλιτζανάκιας” του ΠΣΑΣ που χτυπάει το χέρι του στα Δ.Σ και βρίζει δεξιά αριστερά ντροπιάζει τον κλάδο και δέ του αρμόζει να είναι μέλος του ΠΣΑΣ.

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο