Ραγδαίες εξελίξεις: Θα χάσουν την προθεσμία οι διαμεσολαβητές για το πρόγραμμα της Περιφέρειας Αττικής.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Οταν γράφαμε προχθές “ανατριχίλα”  μας λέγατε υπερβολικούς!

Έτσι όπως εξελίσσεται η κατάσταση θα χαθεί η προθεσμία των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών προκειμένου να καταθέσουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους για το πρόγραμμα επιδότησης της Περιφέρειας Αττικής!

Να θυμίσουμε πως εδώ και πολλές ημέρες ο πρόεδρος του Ε.Ε.Α κ. Ιωάννης Χατζηθεοδοσίου διαφήμιζε την ένταξη των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών στο πρόγραμμα επιδότησης της Περιφέρειας Αττικής με τεράστιους τίτλους του τύπου “ΚΕΡΔΗΘΗΚΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ Ε.Ε.Α Κ. ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΟΣΙΟΥ”

ΔΕΝ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ και ο ΠΣΣΑΣ με πρόεδρο τον Τοζακίδη και έτρεξε (αραγε απο μόνοι τους ή έπεσε το κατάλληλο τηλεφωνάκι;) να ΔΩΣΕΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ ΣΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ!

Να θυμίσουμε πως στις 20 Νοεμβρίου ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ συνάδελφος προσπάθησε να καταθέσει την αίτησή του αλλά δεν γινόταν αποδεκτή με αιτιολογικό “Έχετε δηλώσει ως ΚΑΔ Επένδυσης τον μή επιλέξιμο ΚΑΔ κλπ κλπ)

Μάλιστα, ο εν λόγω συνάδελφος μας είχε τηλεφωνήσει και μας μίλησε μερικά Γαλλικά για το θέμα και τους αρμόδιους.

Σήμερα ο Μαύρος γάτος σας παρουσιάζει email που έστειλε άλλος συνάδελφος διαμεσολαβητής στην αρμόδια υπηρεσία του ependyseis.gr καθώς και την απάντηση που έλαβε!

 

 

ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΣΤΟ EMAIL ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ!

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΕΞΙΜΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΚΑΔ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΦΟΡΕΑ/ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ!

ΠΡΟΕΔΡΕ ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΟΣΙΟΥ!  ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ Ε.Ε.Α ΝΑ ΔΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ! ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Ε.Ε.Α ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΕΣ ! ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΙ ΕΝΝΟΟΥΜΕ!

ΚΥΡΙΕ ΤΟΖΑΚΙΔΗ ΤΟΥ ΠΣΣΑΣ, ΠΡΙΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΣΩΣΕΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΣΤΕΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ…..ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ!

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ (ΑΝ ΔΕ ΔΩΘΕΙ ΠΑΡΑΤΑΣΗ) ΣΤΙΣ 10 ΔΕΚΕΜΒΡΗ.

 

 

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

Μάθε τα πάντα για τον Σακχαρώδη Διαβήτη

O Σακχαρώδης Διαβήτης, είναι μια κατάσταση που επηρεάζει εκατομμύρια ανθρώπους ανά τον κόσμο, χαρακτηρίζεται από αυξημένα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα που δεν