Ρεκόρ επισκεψιμότητας στο mavrosgatos.gr! Σας ευχαριστούμε νιαουρίζοντας!

Facebook
Twitter
LinkedIn
mavrosgatos

Μήνας με ρεκόρ επισκεψιμότητα και αναγνωσιμότητας στον Μαύρο Γατούλη αποτέλεσε ο Οκτώβριος του 2020!

Ρεκόρ επισκεψιμότητας στο mavrosgatos.gr! Σας ευχαριστούμε νιαουρίζοντας! 1

 

Συγκεκριμένα για όλο τον Οκτώβριο ο Μαύρος Γάτος είχε περισσότερες από 54.000 προβολές σελίδων και περισσότερες από 47.000 μοναδικές προβολές.

Αξίζει να σημειώσουμε πως ο χρόνος παραμονής ανα χρήστη στον Μαύρο Γάτο είναι 2 λεπτά, κάτι που σημαίνει πως ο αναγνώστης διαβάζει προσεκτικά ότι επιλέγει.

Ο Μαύρος Γάτος κάθε μήνα διαβάζεται ακόμη περισσότερο και το σημαντικότερο…….οι αναγνώστες του δέν φοβούνται να κοινοποιούν τις αναρτήσεις προκειμένου να ενημερώνεται η διαμεσολάβηση…….για αυτά που ποτέ δεν ενημερωνόταν!

Ο μαύρος γάτος είστε εσείς! Ο μαύρος γάτος είναι αποκαλυπτικός, αλλά ποτέ κίτρινος. Είναι αληθινός! Είναι η “άλλη” άποψη για τα τεκταινόμενα στον ασφαλιστικό κλάδο.

Και βέβαια όλα καταλήγουν στην δική σας κρίση και άποψη. Δεν έχουμε πάντα δίκιο, κάνουμε και λάθη. Εσείς είστε οι τελικοί κριτές.

Ο μαύρος γάτος έχει βγει εδώ και 9 περίπου μήνες στις γειτονιές της ασφαλιστικής αγοράς και μαθαίνει πράγματα που δυσφημούν τον κλάδο, πράγματα που τον πληγώνουν, πράγματα που τον πάνε πίσω, πράγματα που φρενάρουν τον υγιή ανταγωνισμό. Και όλα αυτά θα σας τα αποκαλύπτει με οποιοδήποτε κόστος.

Πολλοί δεν περίμεναν να εμφανιστεί ένας γάτος σάν και αυτόν. Έπειτα θεώρησαν πως θα τον τρομάξουν με απειλές και πισώπλατες μαχαιριές. Ατύχησαν, έπεσαν έξω.

Το μόνο που κατάφεραν ήταν να τον δυναμώσουν, να τον πεισμώσουν και να προσπαθεί να κάνει ακόμη καλύτερα τη δουλειά του. Ποια δουλειά του?

ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΥΜΝΩΝΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ.

Το τραγουδάκι αφιερωμένο σε όλα τα γατόνια (τα δικά μας γατόνια….εσάς)

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

Μάθε τα πάντα για τον Σακχαρώδη Διαβήτη

O Σακχαρώδης Διαβήτης, είναι μια κατάσταση που επηρεάζει εκατομμύρια ανθρώπους ανά τον κόσμο, χαρακτηρίζεται από αυξημένα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα που δεν