ΡΕΣΙΤΑΛ ΤΟΖΑΚΙΔΗ: ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΑ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΜΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΠΡΑΞΗ!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Συνεχίζονται τα ΨΕΜΑΤΑ της ΕΑΔΕ και των ανθρώπων που την αποτελούν για την fake γιορτή των 10 χρόνων απο την ίδρυση της Ενωσης Προσώπων με συμβολαιογραφική πράξη (ΕΑΔΕ)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΣΧΕΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΓΑΤΟΥΛΗ ΠΟΥ …..ΤΟΥΣ ΕΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥΣ.

Σήμερα ο κ. Τοζακίδης, πρόεδρος της Ενωσης Προσώπων με συμβολαιογραφική πράξη (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ….ΠΡΟΣΩΠΩΝ!)

συνεχίζει το αφήγημα αναφέροντας πως στις 3 Δεκεμβρίου του 2010 πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση για την εκλογή προεδρείου!!! Μήπως απλά είχατε πάει για ένα εσπρεσάκι προκειμένου να σκεφτείτε πως θα ….καπελώσετε τα σωματεία για την επόμενη δεκαετία;

Ο κ. Τοζακίδης αναφέρει χαρακτηριστικά στο άρθρο που αναρτήθηκε στο εργαλείο επικοινωνίας του κ. Ιωάννη Χατζηθεοδοσίου (insurance-eea.gr):

 

Η ΕΑΔΕ κλείνοντας 10 χρόνια ενιαίας εκπροσώπησης όλων των κατηγοριών της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης (Μεσιτών Ασφαλίσεων, Συντονιστών Ασφαλιστικών Πρακτόρων, Ασφαλιστικών Πρακτόρων) διεκδίκησε και κέρδισε μικρές και μεγάλες μάχες με γνώμονα το γενικό συμφέρον του κλάδου.

Είμαι ιδιαίτερα τυχερός να βρίσκομαι ως Πρόεδρος του ΠΣΣΑΣ και Πρόεδρος της ΕΑΔΕ, στο πλαίσιο κυκλικής εναλλασσόμενης Προεδρίας με Συναδέλφους,  οι οποίοι με την εθελοντική τους προσφορά παράγουν έργο και αποτελέσματα υπέρ της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης και δεν είναι απλώς κριτές και θεατές.

Η ΕΑΔΕ (ΠΟΑΔ, ΣΕΜΑ, ΠΣΣΑΣ, ΠΣΑΣ) είναι η ενιαία φωνή της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης που συγκεντρώνει όλα τα χαρακτηριστικά του Νόμου 4583/18 εκπροσώπησης των τριών κατηγοριών Διαμεσολάβησης αναγνωρίζοντας παράλληλα την πλήρη ισοτιμία με απόλυτη ομοφωνία στις αποφάσεις της.

Πιστεύω ότι όλα τα Σωματεία είμαστε υπεύθυνα για την ανάπτυξη της Ιδιωτικής Ασφαλιστικής αγοράς, αλλά κυρίως για την ενότητα και την ενιαία φωνή της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης.

Στο πλαίσιο αυτό, σκεπτόμενος το μέλλον, είμαι βέβαιος ότι, όλοι οι Συνάδελφοι σε όλα τα Σωματεία θα συνεχίσουν να υπερασπίζονται την ενιαία εκπροσώπηση της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης στα πρότυπα λειτουργίας της ΕΑΔΕ.»

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ την Τετάρτη 11 Μαρτίου η ΕΑΔΕ κυκλοφόρησε στα κλαδικά μέσα ενημέρωσης ένα Δελτίο Τύπου στο οποίο ανέφεραν πως η ΕΑΔΕ «10 χρόνια τώρα εκφράζει την ενιαία φωνή της διαμεσολάβησης! Δηλαδή από το 2011!»

ΛΕΓΑΝΕ ΟΜΩΣ ΨΕΜΑΤΑ!
Και θα σας το αποδείξουμε ευθύς αμέσως,
Διότι η σύσταση της ΕΑΔΕ έγινε ….στις 19/3/2013!! Δηλαδή πρίν 8 χρόνια!!!

 

ΟΧΙ ΚΥΡΙΕ ΤΟΖΑΚΙΔΗ, Η ΕΑΔΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΙΑΙΑ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗΣ! Η ΕΑΔΕ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΜΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΠΟΥ…..ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΚΡΥΒΕΤΑΙ….. ΟΥΠΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ – ΑΣ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ!

 

 

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

Ο Κασσελάκης στο Ε.Ε.Α θα συναντήσει τον πρόεδρο Χατζηθεοδοσίου για να μιλήσουν για……την επιχειρηματικότητα!

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης θα επισκεφθεί την Πέμπτη 9/11/2023 στις 14:00 τα γραφεία του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών. Εκεί ο